Gazete Vatan Logo

Regus'tan yeni ofis konsepti

Regus, Türkiye’deki müşterilerini yeni konseptlerle tanıştırmaya devam ediyor.

Dünyada hazır ofis sistemlerinin lideri olan Regus, Türkiye’deki müşterilerini yeni konseptlerle tanıştırmaya devam ediyor. Son konsepti Co-working ile Buyaka’da müşterileriyle buluşturan Regus, bağımsız ama beraber çalışma konseptini Türkiye’ye taşıdı. Dünyada 10 yıldan beri kullanılan bu sistem ile, benzer vizyona sahip, farklı sektörlerde çalışan kişilerin bir arada çalışıp, hem iş hem de sosyal ihtiyaçlarını giderirken sinerji yaratmaları da amaçlanıyor.

İş dünyasında başarılı olmak ve prestij sağlamak için modern ve dünya standartlarında ofise sahip olmak en önemli unsur. Sunduğu hazır ofis sistemleri ile dünya pazarında lider konumda olan Regus, bu sistemi 17 yıl önce Türkiye pazarında ilk kez uygulayarak fark yarattı. Türkiye’de İstanbul, Ankara, İzmir, Gaziantep, Adana ve Bursa gibi kentlerde 23 merkezi bulunan şirket, büyümesine de devam ediyor.

Regus, kısa veya uzun dönemli ve esnek kiralamalar yapmak isteyen, sekretarya, altyapı yatırımı, aylık birçok hizmet faturası, güvenlik, temizlik ve gibi konularla ilgilenmek istemeyenlere hazır ofisler sunuyor.

Haberin Devamı

İş hayatında yaşanan değişim insanların ofis taleplerine yansıyor. Bu da ofis konusunda yeni konseptleri ortaya çıkarıyor. Hazır ofis sistemleri konusunda dünya lideri olan Regus, tüketici talepleri doğrultusunda yeni konseptler ile dünyada ve Türkiye’de fark yaratıyor. Türkiye’de son olarak standart ofis alanları dışında geniş bir Co-working alanı ile hizmet veren Regus, 10 yıldan bu yana dünyada kullanılan ama ülkemizde yeni sayılabilecek bir çalışma modelini de Türkiye’ye taşıdı. İlk olarak Buyaka’da start alan bu hizmetten bir çok Regus merkezinde faydalanılabiliyor.

Regus Türkiye Ülke Müdürü Hakan Atalay, Co-working modeline “bağımsız ama beraber çalışma” da denildiğini söyledi. Bu modelle benzer vizyona sahip, farklı sektörlerde faaliyet gösteren kişilerin bir arada çalışıp, hem iş ile ilgili hem de sosyal ihtiyaçlarını giderirken aynı zamanda farklı bir sinerji yaratmalarının amaçlandığını belirten Atalay, “Bu çalışma ortamını kullananların bir başka önceliği de tasarruf etmek, çünkü herhangi bir yatırıma gerek yok” dedi.

Haberin Devamı

120 ülkede 2,1 milyondan fazla kişiye hizmet...

1989'da Brüksel, Belçika'da kurulan Regus'un merkezi Lüksemburg'da bulunmakta ve Londra Menkul Kıymetler Borsası'nda işlem görmektedir. Dünyanın 120 ülkesinde faaliyet gösteren, 900 şehirde 3000 merkezde 2,1 milyondan fazla kişiye hizmet veren Regus Türkiye’de de 23 merkezi ile A’dan Z’ye modern ofis hizmetleri veriyor ve dünyadaki değişik uygulamaları da Türkiye’ye getirmeye devam ediyor.

Avukatlardan mimarlara...

Misafirler Regus merkezlerinde yer alan paylaşımlı ofis alanlarında kendilerine özel olan masayı kiralıyorlar veya 6-8 kişilik büyük masaları paylaşıyorlar. Bu alanı ve masayı 7/24 kullanabiliyorlar ve özel eşyalarını koyabilecekleri dolapları da her paylaşımlı ofis için sağlanıyor. Bu sistem, tek başına çalışan avukatlar, mimarlar, reklamcılar, yazılımcılar ve yeni kurulan şirketlerin tercih ettiği bir ürün.

Tercih edilen ofis lokasyonlarına göre değişmekle birlikte aylık 179 USD’den başlayan fiyatlarla bu hizmete ulaşmak mümkün.

Haberin Devamı

Birbirinden cazip paketler

Hazır ofis sistemlerinde dünya lideri olan Regus, Sanal Ofis ve Sanal Ofis Plus uygulamaları ile şahıslara ve şirketlere, 5 günlük özel ofis kullanımı + internet, dünya genelinde 3 bin noktada ücretsiz business lounge'lara anında erişim, iş adresi, telefon yanıtlama, Mailbox Plus hizmeti gibi çeşitli hizmetleri veren paketler de sunuyor.
Sanal Ofis edinenlere özel, yerel iş telefonu numarası ve şirket sesli postası, resepsiyon görevlisi, sesli postaya 24 saat erişim, toplantı odaları, günlük ofisler ve video konferans imkanları uygun fiyatlarla sağlanıyor. İş adresi, posta & paket alımı ve imzalanması, resepsiyon görevlisi, toplantı odaları, günlük ofisler ve video konferans imkanları ile yeni pazarlara açılan ya da açılmayı planlayan şirketlere bu süreçte destek veriyor. Şirketler telefonlarına cevap verecek ve postalarını karşılayacak bir kişi istihdam etmeden Regus Sanal Ofis ve Sanal Asistan hizmetinden de yararlanabiliyor.

Haberin Devamı

Google ve Toshiba da Regus’u tercih ediyor

120 ülkede 3000 lokasyondan oluşan Regus ağı dünyanın önde gelen noktalarında birkaç dakikalığına veya birkaç yıllığına çalışmak için uygun, yüksek kalitede ve çalışmaya hazır ofisler sunan 4 milyon metrekareyi kapsamakta. Google, Toshiba ve GlaxoSmithKline gibi şirketler esnek çalışabilmek ve dünya genelinde büyüdükçe şirketlerinin daha başarılı olmasını sağlamak için Regus'u tercih ediyor.

Esnek çalışmanın anahtarı şartlara uygunluk olurken, bu yüzden Regus 2.1 milyon üyenin ihtiyaç duyduğu her yerde (şehir merkezleri, banliyö bölgeleri, alışveriş merkezleri ve perakende satış noktaları, tren istasyonları, üniversiteler, otoban servis istasyonları ve hatta vakıf, dernek merkezlerinde) size çalışabileceğiniz alanlar sunuyor.