Gazete Vatan Logo

Püfür püfür sinema keyfi

Yaz boyunca sinema salonlarına tıkılıp film izlemek yerine açık havada sinema keyfi yaşamaya ne dersiniz? Yazlık sinemaların sayısı azalmış olsa da oldukça iyi mekânlar var.

Püfür püfür  sinema keyfi

Yeşilçam film günleri başladı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Temmuz ayı boyunca Yeşilçam film gösterimi ile İstanbullulara nostaljiyi yaşatıyor. Yeşilçam Film Günleri Programı kapsamında unutulmaz Yeşilçam filmleri seyirciyle buluşuyor. Topkapı Kültür Parkı’ndaki film gösterimleri her Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri saat 21.30’da başlıyor. Bu akşam Yeşilçam klasiği Köyden İndim Şehire izleyici ile buluşacak.

Sait Halim Paşa Yalısı - Boğaz kıyısında film izleme keyfi

Ortaköy’deki Sait Halim Paşa Yalısı’nda bu yıl dördüncüsü gerçekleştirilen “Gaggenau ile Boğaz’da Sinema Keyfi” sinemaseverleri bekliyor. 14 Ağustos’a kadar devam edecek olan açıkhava sinema keyfinde 2018 yılına damga vuran filmler gösterilecek. Gösterimden önce lezzetli açık büfe atıştırmalıklar, film başlarken ise sinemanın olmazsa olmazı patlamış mısır ve yaz gecelerinin vaz geçilmezi dondurma geceye tat katacak. Normal bilet 175 TL ve loca 275 TL.

Bomontiada’nın yazlık sinemasında bağımsız filmler
TV+ ve Başka Sinema ortaklığıyla Bomontiada’da Çarşamba akşamları, dünyada ses getiren son zamanların en beğenilen bağımsız filmleri perdeye yansıtılıyor. Bomontiada Avlu’da gerçekleşen ve 12 Eylül’e kadar devam edecek film gösterimlerine katılım ücretsiz, herhangi bir yere kayıt yaptırmak da gerekmiyor.
Zorlu Center
Şehrin merkezinde bulunan Zorlu Center, komedi, animasyon, aksiyon gibi birbirinden keyifli filmleri, Temmuz ayında her Salı ve Perşembe saat 21:00’de Meydan Katı Park alanında açık havada ücretsiz olarak sinemaseverlerle buluşturacak.
Aqua Florya
Bu yıl üçüncüsü gerçekleşecek Açık Hava Sineması etkinliği, Aqua Florya AVM amfi tiyatro sahnesinde Star Wars: Son Jedi, Ailecek Şaşkınız, Black Panther, Ferdinand ve daha nicelerini izleyicilerle buluşturacak. Yıldızların altında, deniz manzarası eşliğinde açık havada patlamış mısır eşliğinde film keyfi ücretsiz.
Uniq İstanbul
Doğayla iç içe ve yemyeşil ortamıyla UNIQ İstanbul, sinemaseverler için açık hava film keyfini konforla buluşturuyor. Sinamaseverlerin beğenisine sunulacağı festivalde bilet fiyatı 27.50 TL.
Akasya Park
Bu sene üçüncüsü gerçekleşecek olan Akasya Park “Sinema Geceleri”, 5 Ağustos’ta Star Wars serisinin son filmi, Star Wars: Güç Uyanıyor ile başlayacak. Filmli geceler 10 Eylül Cumartesi günü son bulacak, giriş ücretsiz.
Hilltown
Hilltown AVM Temmuz ayı boyunca her Çarşamba ve Cumartesi saat 21.00’da bu yılın en iddalı filmlerini sinemaseverlerle buluşturacak.
Her hafta başka mekanda
Türk Telekom Prime ile salı günleri Four Seasons’ta, perşembe günleri Watergarden’da ücretsiz açık hava sineması keyfi sanatseverleri bekliyor. Watergarden’da 23 Ağustos’a kadar her hafta, Four Seasons Otel’de ise 28 Ağustos’a kadar iki haftada bir film gösterimleri yapılıyor. Prime müşterileri bilet almak için telefonlarına gelen şifreyi yetkiliye iletmeleri gerekiyor.
Vadistanbul
Herkese açık, ay ışığında sinema keyfi, her Cuma akşamı 21:00’da Vadistanbul’da. Ay ışığında Türk filminden, animasyona, maceradan, komediye pek çok film 14 Eylül’e kadar filmseverlerle buluşacak.
İstinye Enka tesisleri
İstinye’deki ENKA Açıkhava Tiyatrosu’nda 9 Ağustos’a kadar açık hava sinemasında , Oscar ödüllü filmler gösterilecek. Bilet fiyatı 13 TL

Haberin Devamı