Gazete Vatan Logo

Poyraz Karayel 65. bölüm fragmanında şok kaza!

Poyraz Karayel 65. bölüm fragmanı yayınlandı. Poyraz Karayel'in ikinci sezonu olan 64. bölümü nefesleri kesecek olayları yaşattı. Poyraz Karayel'in 65. bölümünde yaşanan bir kaza herkesi şok ediyor...

Poyraz Karayel 65. bölüm fragmanında şok kaza!

Poyraz Karayel'in 65. bölüm fragmanı son bölümünden hemen sonra yayınlandı. Poyraz Karayel'in yeni bölümünde yine heyecan dolu olaylar yaşanıyor. Yaşanan ani bir kaza herkesi şoka sokuyor. Kazada yaralanan İsa ölüyor mü? Hepsinin cevabı Çarşamba akşamı Poyraz Karayel'in yeni bölümünde olacak.

Yapımcılığını Limon Film'in üstlendiği Poyraz Karayel dizisinin başrollerinde İlker Kaleli, Burçin Terzioğlu, Musa Uzunlar, Ataberk Mutlu, Ali İl, Celil Nalçakan, Cem Cücenoğlu yer alıyor. Çarşamba akşamları ekrana gelen Poyraz Karayel 64. son bölümde Poyraz'ın geri dönüşü sonrasında Ayşegül Poyraz'dan hesap sordu. Poraz Karayel Çarşamba akşamları saat 20:00'de Kanal D'de.

POYRAZ KARAYEL 65. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

POYRAZ KARAYEL SON BÖLÜM ÖZETİ

Poyraz Karayel iki yılın ardından Ayşegül’ün düğününde ortaya çıkmıştır. Poyraz’ın cehennem gibi geçen o iki yılda yaşadıkları ve dönüşünün sır perdesi aralanırken sadece Ayşegül değil Poyraz da şoktadır. Çünkü Ayşegül evlenmiştir üstelik Poyraz’ı kolay kolay kabul edemeyeceği bir görev beklemektedir.

Haberin Devamı

Ortadan kaybolan Meltem’i yana yakıla arayan Zülfikar, Meltem’in Poyraz’ın yaşadığını kanıtlamak için giriştiği işler yüzünden tutuklandığını öğrenir. Bahri tarafından öldürülen Cevdet’in kardeşi ise ağabeyinin intikamını almak için Ummanlar’ın peşine düşmüştür.Nihayet Poyraz ve Ayşegül için yüzleşme vakti gelmiştir. Ancak hiçbir şeyin geride bıraktığı gibi olmadığını gören Poyraz’ın Ayşegül’ün dünyasında kalmaya niyeti yoktur. Ne pahasına olursa olsun Poyraz, Sinan’ı da alıp kaçmaya karar verir. Ama onu kötü bir sürpriz beklemektedir...