Gazete Vatan Logo

Poyraz Karayel 65. bölüm fragmanında Ayşegül ve Poyraz yüzleşiyor!

Poyraz Karayel'in merakla beklenen 65. bölüm fragmanı yayınlandı. Poyraz Karayel'in yeni bölümünde Ayşegül ve Poyraz yüzleşirken birbirlerine sitemde bulunuyor. Poyraz Ayeşgül'ün evlendiğini kabul edemezken, Ayşegül'de Poyraz'ın iki sene boyunca ortadan kaybolmasını hazmedemiyor. Poyraz Karayel'in bu akşamki bölümünde neler olacak? Ayşegül kocasından boşanacak mı yoksa Poyraz'a dönmeyecek mi?

Poyraz Karayel 65. bölüm fragmanında Ayşegül ve Poyraz yüzleşiyor!

Çarşamba akşamlarının vazgeçilmez dizisi Poyraz Karayel'de heyecanlı olaylar hız kesmeden devam ediyor. Poyraz Karayel'in yeni bölümünde Ayşegül ve Poyraz yüzleşiyor. Poyraz Ayşegül'e nasıl evlenebildiğini sorarken, Ayşegül'de iki sene boyunca kendisini niye aramadığının hesabını soruyor. Ayşegül kocasına gitmek istediğini söylüyor, Poyraz Karayel'de dengeler değişiyor...

Yapımcılığını Limon Film'in üstlendiği Poyraz Karayel dizisinin başrollerinde İlker Kaleli, Burçin Terzioğlu, Musa Uzunlar, Ataberk Mutlu, Ali İl, Celil Nalçakan, Cem Cücenoğlu yer alıyor. Poyraz Karayel, Çarşamba akşamı saat 20.00'de Kanal D'de! Çarşamba akşamlarının ilgi odağı olan Poyraz Karayel dizisinin yeni sezon ilk bölümünde heyecanlı olaylar yaşandı. Öldü sanılan Poyraz'ın ortaya çıkması ile Poyraz Karayel'de dengeler değişti.

POYRAZ KARAYEL 65. BÖLÜM FRAGMANI

POYRAZ KARAYEL 65. BÖLÜM 2. FRAGMANI

POYRAZ KARAYEL 65. BÖLÜM ÖZETİ

Sinan’la birlikte kaçmak üzere olan Poyraz, İsa’nın bindiği otobüste gerçekleşen patlamayla kalakalır. Poyraz, saldırının izini sürmeye girişir. Umman ailesi İsa’nın başına gelenlerle kahrolurken Bahri ve Poyraz’ın yüzleşme vakti gelmiştir. Sayguner Ailesi’ni ise Ayşegül’ün kararlarını da alt üst edecek büyük bir trajedi beklemektedir.

Haberin Devamı

POYRAZ KARAYEL SON BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Poyraz Karayel iki yılın ardından Ayşegül’ün düğününde ortaya çıkmıştır. Poyraz’ın cehennem gibi geçen o iki yılda yaşadıkları ve dönüşünün sır perdesi aralanırken sadece Ayşegül değil Poyraz da şoktadır. Çünkü Ayşegül evlenmiştir üstelik Poyraz’ı kolay kolay kabul edemeyeceği bir görev beklemektedir.