Gazete Vatan Logo

Port Poseidon'da A plus hizmet

Adını Ege’nin mitolojik tanrısından alan Port Poseidon, A plus hizmetlerle sadece Ege’de değil dünyada ilk 10’a grime hedefinde….

ÜNLÜ Fransız mimar Xavier Bohl ve ünlü mimar Prof.Dr.Cengiz Eren tarafından tasarlanan Port Poseidon projesi, Muğğla’nın yeni yıldızı olmaya oynuyor.Dev Yapı tarafından 2009 yılında ruhsatı alınarak 180 milyon dolarlık yatırımla Muğla Milas’ta yükseliyor.

12 ay boyunca hizmet

Türkiye'nin ilk ve bölgenin lüks yaşam hizmetinin 12 ay boyunca hüküm süreceği tek proje olan Port Poseidon Muğla, dünyada ilk 10 proje arasına girmeyi hedefliyor.

İnşaat yapımı ayrı…

Projenin inşaat yapım işlerini de Sofaline Mobilya İnşaat üstlendi.Ayrıca projenin iç mimari işleri yine Sofaline Mobilya güvencesiyle kişiye özel yapılacak.Her ev için 3 farklı mimari uygulama seçeneğiyle projede yaşayacak kişilere istedikleri tarzda bir yaşam sunuluyor.

Projeyi geliştirirken esinlendik

Dev Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Tarakçı, “Emlak konusunda ülkemize ve ekonomimize inanıyoruz” dedi. “Proje geliştirilirken Ege’nin mitolojik tanrısı Posedion’un krallığı konseptini baz aldık” diyen Tarakçı,proje evlerin adlarına Poseidon’un çocukların adları verdi.

Haberin Devamı

Deniz altı müze bile var

PROJEDEN ev alanlar arasında Azerbaycan Büyükelçiliği çalışanları, Tunuslu işadamları, Dubaili emlakçılar, Rus işadamları ve Amerikalılar bulunuyor. Ayrıca projede tüm evlerde ısıtmalı, jet motorlu özel yüzme havuzu ile denizaltı müzesi de olacak.

İşte projeninin ayrıcalıkları

MUĞLA Milas'ta Kazıklı Koyu'nda inşa edilen Port Poseidon projesi 114 adet 5+1 tipindeki kanal evleri, 154 adet 4+1 tipinde villa, 66 adet 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 tipindeki dairelerden oluşuyor. Projede 113 odalı suit marina oteli ve 11 adet mağazalı çarşı yer alıyor. Projede evlere Asopos, Aiolos, Triton, Theseus, Pelias, Panionium, Nelius, Talina adları verildi.Denizaltı restaurant, site hizmetine ait helicopter-yat ve deniz uçağı, Elektrik ve su kullanımında %30-40 daha az fatura ödeme imkanı(doğal enerji), evinin önüne Tekne/Yat’ını park et ve Uç konsepti, 365 gün 24 saat Housekeeping sistemi…

www.emlakeki.com