Gazete Vatan Logo

Polis her yerde onları arıyor!

Polis, 2 kişinin katil zanlısı olarak güvenlik kamerası görüntüsündeki bu 2 kişiyi arıyor.

Polis her yerde onları arıyor!

ESKİŞEHİR'de polis, araç aynasına çarpma yüzünden çıkan tartışmada 47 yaşındaki Selami Sarı ile arkadaşı 36 yaşındaki Yalçın Çalışkan'ı bıçaklayarak öldürüp kaçan kimliği belirsiz 2 kişiyi arıyor. Ekipler, bir işyerinin güvenlik kamerasında olay öncesi sokağa giren ve olaydan sonra aynı sokaktan koşarak uzaklaşan 2 kişinin katil zanlısı olabileceği ihtimali üzerinde duruyor.

Olay önceki gece Yeşiltepe Mahallesi Bilgeç Caddesi'nde meydana geldi. İddialara göre, kimliği belirsiz 2 kişi yürürken, elektrikçi dükkanı sahibi Yalçın Çalışkan'ın park ettiği minibüsün aynasına eliyle çarptı. Yalçın Çalışkan ve yanında bulunan kaynakçılık işiyle uğraşan arkadaşı Selami Sarı ile kimliği belirsiz 2 kişi arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine 2 şüpheli, Selami Sarı ile Yalçın Çalışkan'ı çeşitli yerlerinden bıçaklayarak kaçtı.

Ağır yaralanan evli 2 çocuk babası Selami Sarı ile evli 1 çocuk babası Yalçın Çalışkan yakındaki bir kahveye girerek yardım istedi. Göğsünün 2 yerinden bıçaklanan Yalçın Çalışkan, ambulansla Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Hastanesi'ne götürülürken yolda öldü. Karnından tek bıçak darbesiyle yaralanan Selami Sarı ise başka bir ambulansla kaldırıldığı Eskişehir Yunus Emre Devlet Hastanesi'nde yaşamını yitirdi.

Haberin Devamı

KAÇAN 2 KİŞİ KAMERA GÖRÜNTÜLERİNDE

Polis, olaydan sonra yaya olarak kaçan 2 kişiyi yakalamak için çevredeki işyerleri ve kurumların güvenlik kamerası görüntüleri incelemeye aldı. Bir işyerinin güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, kimliği belirsiz 2 kişi olay yeri yakınındaki bir sokakta yürürken, aynı kişilerin olaydan hemen sonra aynı sokaktan koşarak uzaklaşmasının yer alıyor. Polis ekipleri katil zanlısı olma ihtimali üzerine bu 2 kişinin kimliğini belirlemeye çalışıyor.