Gazete Vatan Logo

Piyango milyonerleri ortaya çıkmadı

20 milyon YTL'lik büyük ikramiyeyi paylaşan talihliler ortaya çıkmadı

Milli Piyango’nun Yılbaşı Özel Çekilişi’nde 4'e bölünen 20 milyon YTL'lik büyük ikramiyenin ikisi İstanbul'a isabet etti. Çeyrek biletlerden biri Total müşterilerine verildi, diğeri ise Nimet Abla Bayii'nce alınan biletler arasından çıktı. Diğer iki bilet ise Adana ve Denizli'de satıldı. Biletlerine 5'er milyon YTL isabet eden milyonerler hala ortaya çıkmadı.

3 İKRAMİYE DAHA
Özel çekilişin İstanbul'daki talihlilerine ilişkin sorulan yanıtlayan Milli Piyango Bahçekapı Şube Müdürü Veli Pan, 20 milyon YTL'lik büyük ikramiyenin çeyrek bilete isabet ettiğini, bu 4 biletten 2'sinin İstanbul'da satıldığını kaydetti. Çeyrek biletlerden birinin Total şirketinin akaryakıt bayilerinde müşterilere dağıtılmak üzere alınan biletler arasında bulunduğunu belirten Pan, diğer talihli biletinin ise Nimet Abla Bayii'nce alınan biletler arasında yer aldığını söyledi.

Büyük ikramiyenin ardından gelen 5 milyon YTL’lik ikramiyenin de çeyrek bilete isabet ettiğini vurgulayan Pan, bunlardan 2'sinin de İstanbul'da satıldığını ifade etti. Pan, İstanbul'daki bu çeyrek biletlerden birinin de yine Total firmasının müşterileri için alınan biletler arasında bulunduğunu kaydetti, l milyon YTL'lik ikramiyenin isabet ettiği yarım biletlerden birinin de İstanbul'da satıldığını dile getiren Pan, bu biletin de Nimet Abla Bayii'nce alınan biletler arasında yer aldığını bildirdi.

İKi RAKAMLA KAÇIRDI
Büyük ikramiye isabet eden biletlerden biri de Denizli'de satıldı. Talihli ortaya çıkmazken büyük ikramiyeyi 2 rakamla kaçıran Denizlili Hüseyin Karaman, "5507823" numaralı bileti seyyar bayi Ayşegül Görücü'den aldığını söyledi. Karaman, "Hiçbir şey hissetmedim. Kaçırdıktan sonra hissedecek bir şey yok artık. Kaçan balık büyük olur, şans. Teselli ödülünü de tek rakamla kaybettik" dedi.

Haberin Devamı