Gazete Vatan Logo

Pazarlar şimdi çok eğlenceli

Pazar günleri bir zamanlar sıkıcı olurdu. Televizyon başında pineklerdik. Şimdi ise konserlerden konser beğeniyoruz gitmek için. Buyrun, siz de seçin. İşte bu gecenin eğlence adresleri:

Cem Yılmaz-Rumelihisarı, 21.15
Önceki gösterilerini kaçıranlar ya da izleyip doyamayanlar... Türkiye'de mizahın yüzakı isimlerinden komedyen Cem Yılmaz bu gece bir kez daha Hisar'ı kahkahaya boğacak. "Hayatımda hiç bu kadar gülmedim" demek istiyorsanız biletler için hala vaktiniz var. Acele edin.

Tel: (0216) 556 98 00

Devlerin buluşması Parkorman, 21.00
Türk Pop'una damgasını vurmuş birçok ünlüyü yetiştiren İstanbul Gelişim Orkestrası 35'inci yılını muhteşem bir partiyle kutluyor. Atilla Özdemiroğlu, Asım Ekren, Uğur Başar ve Garo Mafyan'dan oluşan orkestra, yıllar önce birlikte çalıştıkları ünlü isimlerle birlikte sahneye çıkacak. Geceye şu isimler katılacak: Ajda Pekkan, Ayten Alpman, Berkant, Bülent Ortaçgil, Erol Büyükburç, Erol Evgin, Fatih Erkoç, Işın Karaca, Levent Yüksel, Melike Demirağ, MFÖ, Moğollar, Neco, Nükhet Duru, Sezen Aksu, Timur Selçuk, Zülfü Livaneli.

Konser, yine 35. yaşını kutlayan Efes Pilsen sponsorluğunda gerçekleşiyor. Bilet gelirleri Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği ile birlikte yürütülen "geleceğin sanatçılarına bir ışık da siz yakın" kampanyasına aktarılacak. Biletler 20 milyon lira.

Biletix: (0216) 556 98 00

Tim Richards-Atlı Köşk, 11.00
Sabancı Müzesi'nde artık bir pazar kalsiği haline gelen Kahvaltıda Caz etkinliklerinde bugünün konuk sanatçısı, "bluesla harmanlanmış caz" yapan Tim Richards. DJ'i Atilla Dorsay. Piyale sponsorluğunda 12 Eylül'e dek sürecek Kahvalüda Caz, her pazar 11.00'de başlıyor, 14.30'a dek sürüyor. Giriş ücreti 39 milyon lira. Açık büfe kahvaltı ve müze gezisi dahil. 0-6 yaş arası çocuklar ücretsiz, 6-12 yaş arası çocuklar da yüzde 50 indirimli. Bilgi için

Tel: (0212) 293 65 42

Haberin Devamı