Gazete Vatan Logo

Paramparça 88. bölümünde Dilara ölümle burun buruna...

Paramparça 88. bölüm fragmanı yayınlandı. Bu akşam ekranlara gelecek olan Paramparça'da heyecanlı gelişmeler izleyenleri ekran başına kilitleyecek. Paramparça'da gerçekleri öğrenen Ozan ne yapacak? Dilara ölecek mi?

Paramparça 88. bölümünde Dilara ölümle burun buruna...

Paramparça'da Dilara'nın hastanede yaşam savaşı vermesi herkesi perişan ediyor. Paramparça'nın 88. yeni bölümünde Ozan Alaz'ı kaçırarak neyi planlıyor? Harun ve Cihan onları bulabilecek mi? Hazal'ın başı dertte mi? Heyecanlı gelişmeleriyle Paramparça bu akşam Star'da olacak.

Yapımcılığını Endemol Shine Türkiye'nin üstlendiği Paramparça dizisinin başrollerinde Erkan Petekkaya, Ebru Özkan Saban, Barış Falay ve Mine Tugay gibi başarılı isimler yer alıyor. Paramparça her Pazartesi saat 20:00'da Star TV ekranlarında yayınlanıyor.

PARAMPARÇA 88. BÖLÜM FRAGMANI

PARAMPARÇA 88. BÖLÜM ÖZETİ

Paramparça'nın yeni bölümünde heyecan dorukta... Ozan'ın gerçek babasının Harun olmasını öğrenmesiyle olaylar farklı bir boyuta bürünür. Ozan'ın yalıdan Alaz ile birlikte çıkması ve haber alınamaması herkesi telaşa sokar. Her ne kadar Cihan engel olmaya çalışsa da Harun'un Ozan ile ilgili bir karar almasını önleyemez, peki bu karar nedir?

DİLARA’NIN YAŞAM SAVAŞI
Yoğun bakımda bilinci kapalı bir halde yaşam savaşı veren Dilara’nın ziyaretine Asuman gelir ve içeride kimsenin olmamasınını fırsat bilerek Dilara ile hesaplaşır. Dilara’nın bağlı olduğu makineler kalbinin durduğunu gösterdiğinde yanında bir tek Hazal vardır.
CANDAN'IN ZOR DURUMU
Diğer yandan Candan, kötü bir tuzağa düşer. Asuman ise, Damir’in planlarından habersiz, kendisini bu aşka kaptırmıştır. Damir’in kendisini Demir olarak tanıttığı Hazal ile yakınlaşmasını gören Mithat ise çaresiz bir şekilde olanları takip eder.

Haberin Devamı