Gazete Vatan Logo

Pamir'in ölümüyle ilgili korkunç şüphe!

Pamir'in hemen yandaki villanın havuzunda bulunmasını Dikdik ailesinin komşularından Nihan İpek'in ısrarı sağladı. Pamir bulundu ama akıllarda çok sayıda soru işareti var.

Pamir'in ölümüyle ilgili korkunç şüphe!

3.5 yaşındaki Pamir Dikdik, en son 09:43’te görüldü. Baba Serdar Dikdik ise oğlunu 10:06’da aramaya başladı. Komşunun havuzunda boğularak hayatını kaybeden Pamir’in 23 dakika içinde evinin bahçesinden yan komşuya geçerek havuza düştüğü tahmin ediliyor.

Duvardan atlayabilir mi?

Ancak Dikdik ailesinin eviyle komşunun evi arasındaki duvar bazı şüphelere yol açıyor. Çünkü güvenlik duvarının yüksekliği yaklaşık 2.5 metre. 1 metre beton duvarın üzerinde 1,5 metre yüksekliğinde tel örgü bulunuyor ve bahçeler görünmesin diye de tel örgünün üzeri tente ile kaplanmış.



‘Çitler çok yüksek’

Dikdik ailesinin komşuları 3,5 yaşındaki bir çocuğun bu duvarın üzerinden geçemeyeceğini iddia ediyor. İsmini vermeyen bir mahalle sakini bu ihtimali şöyle anlattı: “İki evin arasındaki çitler çok yüksek, çocuğun buradan atlama olasılığı yok. Neredeyse 3 metre yüksekliğindeki tel örgüden nasıl geçti? Etrafta ağaçlar var. Bizim aklımıza daha kötü şeyler geliyor. Başka bir yerde öldürüp buraya atmış olabilirler. Pamir’in bulunduğu ev tadilatta olan bir yer. Dün burada birileri çalışıyor muydu bilmiyorum ama buraların arandığını biliyorum.” Olayın ilk günü havuzdaki aramayı kendisinin yaptığını söyleyen gönüllülerden Raif Tunç Elmas’ın Twitter hesabından söylediği “Evinin yanındaki havuza baktık. Kesinlikle havuzda yoktu. Uzun kalaslarla baktık. Neden ceset su üstüne çıkmadı? Aile otopsi istesin” ifadeleri de şüpheleri artırdı. Bu iddialarla ilgili olarak AKUT Genel Sekreteri Saydun Gökşin de bir açıklama yaptı. Gökşin, jandarma komutanı ile konuştuğunu söyleyerek aralarında geçen konuşma hakkında şu bilgileri aktardı:

Haberin Devamı