Gazete Vatan Logo

Palalı dehşet!

Cezaevinden izinli çıkan İbrahim adlı bir kişi, kullandığı otomobille sokağa sağlı sollu park etmiş 18 araca çarparak zarar verdi

Palalı dehşet!

Kayseri’nin Kocasinan ilçesinde soyadı öğrenilemeyen İbrahim isimli bir kişi, yanında kız arkadaşı olduğu halde kullandığı otomobille Tekin Sokak’a girdi. Önce sağ tarafta park halindeki araçlara çarpan sürücü, daha sonra geri giderek sokağın sol tarafında park etmiş otomobillere çarptı. Sokak içerisinde bir süre bu şekilde hareket eden otomobil, tekrar sokak içerisinde ilerleyerek, yine araçlara çarptı. Çevredekilerin müdahale etmek istemesi üzerine palayla otomobilden inen sürücü, şok geçiren kız arkadaşını da yanına alarak yaya kaçtı. Sevk edilen polis ekipleri, kaçan palalı saldırganın peşine düştü. Polis kovalamacası sırasında saldırganın elindeki palayı attığı öne sürüldü. Araçları zarar görenler, “Ne olduğunu anlamadık. Bir anda sokak savaş alanına döndü. Sesler üzerine dışarıya çıktığımızda araçlarımızın bu halini gördük” diye konuştu. Park halindeki otomobillere çarparak kaçan İbrahim isimli kişinin, cezaevinden izinli olarak çıktığı öne sürüldü.

Soyadı öğrenilemeyen İbrahim adlı kişiyi kız arkadaşı sakinleştirmek istedi. Ancak elindeki palayla etraftakilerin üzerine yürüyen saldırgan, kız arkadaşını da yanına alıp kaçtı.

Haberin Devamı