Gazete Vatan Logo

ÖSYM, KPSS sınav sonuçlarını yayınladı mı!

ÖSYM KPSS önlisans sınavını 16 Ekim Pazar günü gerçekleştirdi. KPSS sınavına giren adaylar ÖSYM'den sınav sonuçlarının açıklanmasını merakla bekliyor. Peki ÖSYM, sonuçları ne zaman yayınlayacak?

ÖSYM, KPSS sınav sonuçlarını yayınladı mı!


Geçtiğimiz hafta sonu KPSS önlisans sınavına giren adaylar ÖSYM'nin sonuçları açıklamasını heyecanlı bir şekilde bekliyor. ÖSYM sonuçları ne zaman yayınlayacak? sorusu gündemi meşgul ediyor. ÖSYM'nin bu konudaki açıklaması nedir?

KPSS ÖN LİSANS SINAV SORULARINA ULAŞMAK İÇİN BURAYA TIKLAYINIZ.

KPSS ÖNLİSANS SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

ÖSYM tarafından 16 Ekim'de gerçekleştirilen KPSS önlisans sınavının sonuçları için adaylar sabırsızlık içinde . Sonuçların 20 Kasım'da yapılacak ortaöğretim oturumunun ardından bir hafta sonra açıklanması bekleniyor. ÖSYM, sınav sonuçları için henüz resmi bir açıklama yapmadı.

Sınav sonuçları, ÖSYM'nin https://sonuc.osym.gov.tr/ internet adresinden açıklanacak. Adaylar, sonuçlarını T.C Kimlik numaraları ve şifrelerini girerek öğrenebilecekler.

KPSS ORTAÖĞRETİM NE ZAMAN YAPILACAK?
ÖSYM'den yapılan duyuruda; "Merkezimizce 20 Kasım 2016 tarihinde uygulanacak olan Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS Ortaöğretim/Ön lisans) Ortaöğretim oturumunun 09.30 olarak belirlenen başlama saatinin 10.00 olarak değiştirilmesine karar verilmiştir." denildi.

Haberin Devamı