Gazete Vatan Logo

ÖSYM'den DGS adaylarına güncelleme uyarısı!

21 Temmuz'da gerçekleştirilen DGS sınavının ardından adaylar sınav soru ve cevaplarının yayımlanmasını bekliyor. Üniversite eğitimini dört yıla tamamlamak isteyen binlerce adayın gözü kulağı ÖSYM'den gelecek açıklamadaydı. ÖSYM DGS adaylarına eğitim bilgilerini güncelleme uyarısında bulundu. Kamu Kurumları İşlemleri Sistemi'nin bugün hizmete açılacağı bilgisi paylaşıldı.

ÖSYM'den DGS adaylarına güncelleme uyarısı!

ÖSYM tarafından DGS adaylarına eğitim bilgilerini güncelleme teyit işlemleri ve kamu kurum işlemleri sisteminin açılacağı bilgisi paylaşıldı. DGS adaylarının gün içerisinde güncelleme ve düzeltme işlemlerini gerçekleştirmesi gerektiği duyuruldu. https://kkis.osym.gov.tr kullanıcı bilgileri https://bmis.osym.gov.tr kullanıcı bilgileri ile aynıdır.

2018-DGS: Adayların Eğitim Bilgilerinin Kontrol / Güncelleme / Teyit İşlemleri ve Kamu Kurumları İşlemleri Sisteminin Açılması

2018-DGS başvurularında, yöksis’den eğitim bilgisi gelmeyen adayların bilgilerinin kontrol, güncelleme ve teyit işlemlerinin yapılabilmesi için Kamu Kurumları İşlemleri Sistemi 24 Temmuz 2018 tarihinde açılacaktır.

Adayların bireysel olarak veya yükseköğretim kurumlarının doğrudan Merkezimize yapacakları değişiklik/düzeltme talepleri kabul edilmeyecektir.

https://kkis.osym.gov.tr kullanıcı bilgileri https://bmis.osym.gov.tr kullanıcı bilgileri ile aynıdır. https://kkis.osym.gov.tr kullanıcı bilgilerini hatırlamayan Meslek Yüksek Okul Müdürlükleri bu bilgilerini, 444 6796 (ÖSYM) numaralı Çağrı Merkezinden öğrenebileceklerdir.

Haberin Devamı

Adaylara önemle duyurulur.