Gazete Vatan Logo

Oscar Adayı 'La La Land' filmi için şok suçlama!

"La La Land" aldığı ödüllerin yanı sıra müzikleriyle de çok konuşuldu. Ancak filmin müziklerinin Yunan şarkıcı Dimitra Galani'den çalındığı iddia edildi.

Oscar Adayı 'La La Land' filmi için şok suçlama!

Yılın en dikkat çeken filmlerinden "La La Land" aldığı ödüllerin yanı sıra müzikleriyle de çok konuşuldu. Ancak filmin müziklerinin Yunan şarkıcı Dimitra Galani'den çalındığı iddia edildi.

26 Şubat'ta gerçekleşecek Oscar ödül töreni yaklaşırken, yılın en dikkat çeken yapımı 'La La Land' (Aşıklar Şehri) hakkında çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. İngiliz bir gazetecinin haberine göre, müzik dalında iki adaylığı olan filmin müziklerinin, Yunan bir sanatçıdan çalındığı iddia edildi.

BENZERLİKLERİ DİKKAT ÇEKİYOR

Müzikleriyle dikkat çeken La La Land filmi hakkında çarpıcı iddia, soyal medyada yankı uyandırdı. İddiaya göre filmin müzikleri Yunan şarkıcı Dimitra Galani'den alınmış. Şarkının nakarat kısımlarında benzerlikler dikkat çekiyor. Üstelik sadece tek bir şarkıyla sınırlı değil. Birçok şarkının içinde Yunan şarkıcının esintileri olduğu düşünülüyor.

MÜZİK DALINDA DA İDDİALI

13 dalda 14 Oscar adaylığı bulunan La La Land, müzik dalında 'En İyi Film Müziği' ve 'En İyi Orjinal Şarkı' adayları arasında yer alıyor.

Haberin Devamı