Gazete Vatan Logo

Online Web Tahsilat İle GSS Ve Bağkur Borç Sorgulama

GSS borç sorgulama için vatandaşların online web tahsilat uygulamasına giriş yapmaları gerekir. GSS borç sorgulama işlemler ve Bağkur borç sorgulama ve ödeme detayları için haberi okuyarak yardım alabilirsiniz.

Online Web Tahsilat İle GSS Ve Bağkur Borç Sorgulama

GSS; Genel Sağlık Sigortası olarak vatandaşların yeni tanıdığı bir sağlık güvencesidir. Vatandaşların güvencesi olmadığı zamanlarda devreye giren GSS; sadece sağlık hizmetlerinden yararlanılmasını sağlamaktadır. Bu nedenle kişilerin yanlış olarak bildiği GSS üzerinden herhangi bir şekilde emekli olunması mümkün değildir. GSS dönemsel ya da sürekli olabileceği gibi kişilerin sadece sağlık hizmetlerinden yararlanması mümkün olacaktır. Üstelik bu hizmet alma da kişilerin prim ödemeleri ile gerçekleşmektedir. Prim ödemesinin yapılmadığı dönemlerde üstelik sigortalar da iptal olabilmektedir.

GSS BORÇ SORGULAMA

SGK BORÇ SORGULAMA

BAĞKUR BORÇ SORGULAMA


GSS Borç Sorgulama

GSS için yaşanan sorunlardan birisi de borçlardır. Prim ödemeleriniyapmayan kişiler GSS borç sorgulama yaparak toplamda ne kadar borçları olduğunu görebilecektir bu bakımdan tüm GSS’li olan kişilerinGSS borç sorgulama yapması yararlı olacaktır. Bu işlem sonrasında güncel tüm GSS borçları görüntülenmektedir. Bu bakımdan da GSS borç sorgulamayoğun bir ilgi görmektedir. GSS borç sorgulama işlemi e devlet kapısı üzerinde yapılabilmektedir. E devlet kapısı girişi yapmanız ile birlikte GSS borç sorgulamahizmetinden sizler e yararlanabilirsiniz. GSS borç sorgulama için farklı bir işlem yapmanıza gerek kalmadan e devlet kapısı üzerinden gerekli işlemleri yaparak bilgi sağlayabilirsiniz.

Haberin Devamı

Bağkur Borcu Sorgulama

GSS gibi Bağkur’lu olanlar için de aynı durumlar söz konusudur. Gerek borç sorgulama gerekse de borç ödeme konusunda SGK hizmetlerinden yararlanılması gerekir. Bu sayede Bağkur’lu olan vatandaşlar sigorta takibi yapabildiği gibi GSS’den farklı olarak emekli olma hakkına da sahip olmaktadır. Bu açıdan Bağkur için yapılacak işlemler daha önemlidir. Kişilerin aylık olarak kendilerinin ödemesi gereken prim borçları için hizmetler üzerinden alacağınız bilgi sayesinde işlemleriniziyapabilirsiniz üstelik prim borçları çevrimiçi olarak da ödenebilmektedir. Bu bakımdan herhangi bir sorun yaşamadan direk hizmetler üzerinden Bağkur işlemlerinizi siz de yapabilirsiniz.

Haberin Devamı