Gazete Vatan Logo

Onları kazdıkları hendeklere gömeceğiz!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Isparta’da yaptığı konuşmada, Münbiç’te hendek kazıyorlarmış. Bu ne demek? “Biz mezarımızı kazdık. Gelin bizi gömün” demek. Biz de gideceğiz” dedi

Onları kazdıkları hendeklere gömeceğiz!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün Isparta 40’ıncı Piyade Alayı Terörizmle Mücadele Eğitim ve Tahkikat Merkez Komutanlığı’nda düzenlenen ‘2018/8’inci Dönem Uzman Erbaş Komando Temel Kursiyeri’nin Bröve Takma Töreni’ne katıldı. Erdoğan daha sonra 15 Temmuz Demokrasi ve Hükümet Meydanı’ndaki toplu açılış töreninde konuştu.

Bir gece ansızın gelebiliriz

Isparta’daki eğitim merkezinin, sınır içinde ve dışında çok sayıda kahramanlığa imza atan komandoların yetiştirildiği müstesna kurum olduğunu belirten Erdoğan, “Burada 4 bin 83 komandoyu uğurladık. Isparta’da eğitim yapan bu arkadaşlarımızın katılımıyla güvenlik güçlerimiz terör örgütlerine kan kusturuyor. Ne demiştik inlerine gireceğiz. Attığımız kararlı adımlar sayesinde Cerablus’tan El bab’a çok zor coğrafyalarda güvenlik kuvvetlerimiz terör örgütlerine kan kusturuyor. Bölücü terör örgütü tarihinin en kötü günlerini yaşıyor. Sınırların dışındaki hiçbir terörist kendisini güvende hissetmiyor. Biliyorlar ki bir gece ansızın gelebiliriz. İnşallah, çok yakında Fırat’ın doğusundaki terör yuvalarını da darmadağın edeceğiz” dedi.

Haberin Devamı

90 gün sözünü tutmadılar

Münbiç için 90 gün süre verdik. Ancak tutmadılar. Oraya da gireceğiz. Şimdi ne yapıyorlar? Münbiç’te hendek kazıyorlarmış. Bu ne demek? “Biz mezarımızı kazdık. Gelin bizi gömün” demek. Biz de gideceğiz. Türkiye’nin geleceğinde bölücü terör örgütlerine destek veren kimsenin yeri yoktur.

Isparta’da 100 kilo altın bulundu

Isparta’da 100 kilo altın bulundu. 5 milyon dolar para bulundu. Burada, bu işi yürüten onların imamları tarafından. Bunların ne olduğunu anlayın. Bunlar FETÖ’nün imamlarından çıktı. Bunlar Isparta’ya da böyle girmişler. Altın ve parayı buldu güvenlik güçlerimiz ve el koydu. Türk Milleti olarak büyük bir destana imza attık.

Dost-düşman bölgesel gücümüzü kabul ediyor

Dünyanın neresine gidilirse gidilsin Türkiye’nin artan itibarına, Türk milletine dönük samimi sevgiye şahit olunduğunu belirten Erdoğan, “Ekonomide son dönemde birtakım spekülatif ataklara maruz kalmış olsak da bütün bunlar, dünyanın satın alma paritesine göre en büyük 13’üncü, milli gelire göre 17. ülkesi olduğumuz gerçeğini değiştirmiyor” diye konuştu.
Kapatılan bir kapı yerine 10 kapı açacağız
Kendi çocukluğunu ve gençlik yıllarını bugünün şartlarıyla karşılaştırdığında Allah’a hamd ettiğini belirten Erdoğan, şunları söyledi: Günlük, haftalık, aylık hatta yıllık sayılabilecek olumsuzlukların bu güzel manzarayı bozmasına izin vermeyeceğiz. Ülkemize verdikleri sözleri, gerçekten çok komik sebeplerle tutmayanlara, bize yaptırım uygulamaya kalkanlara asıl kaybedenin kendileri olduğunu göstereceğiz. Ekonomide bunu yapacağız. Bize kapatılan her kapıya karşılık 10 kapıyı açarak, bize çıkarılan her zorluğa karşılık 10 kolaylığı devreye sokarak, ekonomimizi büyütmeye devam edeceğiz.
Onun ne mal olduğunu biliyorum
Ana muhalefetin başındaki zat, almış eline bir kağıt, “Ameliyat yapılamıyor” yalanını söylüyor. Ben zaten onun ne mal olduğunu biliyorum. . En güçlü olduğumuz alandan bizi vuracağını zannediyorsun. Sen bittin bittin, tükendin sen. Sana Mart 2019’da sana öyle bir ders verilecek ki belini doğrultamayacaksın. Bu CHP’ye, hele hele Bay Kemal’e yerel seçimlerde haddini bildirmemiz lazım.

Haberin Devamı