Gazete Vatan Logo

On Numara çekilişi (6 Kasım 2017)

On Numara oyununda bugün 796’ncı hafta çekilişi gerçekleştirildi. Geçen hafta çekiliş sonucunda 10 bilen 5 talihli 59 bin 545 lira 90 kuruş ikramiyenin sahibi olmuştu. İşte 6 Kasım 2017 yani bu haftanın On Numara çekilişi sonuçları...

On Numara çekilişi (6 Kasım 2017)

Milli Piyango İdaresi tarafından düzenlenen On Numara çekilişinde kazandıran numalaralar belli oldu.

ON NUMARA ÇEKİLİŞ SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ!

Yukarıdaki link bilgilendirme amaçlıdır.

ON NUMARA İKRAMİYELERİ NEREDEN ALINIR?

On Numara çekilişlerinde 6, 7, 8, 9 ve 10 bilenler ikramiye almak için hak kazanırlar. İkramiye almak için hak kazanan talihliler arasından;

6 ve 7 bilenler loto bayilerinden,

8 ve 9 bilenler loto bayilerinden veya Milli Piyango İdaresi şubelerinden,

10 bilen talihliler de Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü’nden ikramiyelerini alabilir.

Talihliler, bir yıl içerisinde ilgili yerden ikramiyesini almalıdır. Bir yıl içinde alınmayan ikramiyeler zaman aşımına uğrar. Zaman aşımına uğrayan ikramiyeler için de ödeme işlemi gerçekleştirilmez.

ON NUMARA NASIL OYNANIR?

On Numara kuponunda kolonlar, 1’den 80’e kadar olan sayılardan oluşur. 80 sayı içerisinden 10 tanesi seçilir, işaretlenir. Böylece bir kolon oynanmış olur. Her kolon için ücret ödenir. Milli Piyango İdaresi çekiliş sonucunda, 22 tane sayı belirler. 22 sayı içinden 6, 7, 8, 9 ve 10 bilenler ikramiye almak için hak kazanır.

Haberin Devamı

On Numara çekilişlerine 18 yaşından küçük olanlar katılamaz. Katılmış olsalar bile ikramiye alamazlar. Çekiliş sonucunda dağıtımı yapılacak ikramiye tutarı, o hafta elde edilen hasılattan hesaplanır. Çekilişe istenilen sayıda kolon doldurularak katılım sağlanabilir, katılım sınırı bulunmaz.