Gazete Vatan Logo

On Numara çekilişi sonuçları (16 Ekim 2017)

On Numara oyununda bugün 793’üncü hafta çekilişi gerçekleştirildi. Geçen hafta çekiliş sonucunda iki talihli büyük ikramiyeyi almaya hak kazanmıştı. 16 Ekim 2017 On Numara çekilişi sonuçları sayfamızda.

On Numara çekilişi sonuçları (16 Ekim 2017)

Milli Piyango İdaresi tarafından gerçekleştirilen On Numara çekilişinde kazandıran numaralar belli oldu. İşte o sonuçlar...

ON NUMARA ÇEKİLİŞ SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ!

Yukarıdaki link bilgilendirme amaçlıdır.

ON NUMARA NASIL OYNANIR?

On Numara kuponunda kolonlarda 1’den 80’e kadar sayılar yer alır. Bu sayılar içerisinden 10 tanesi seçilir ve işaretlenir. On Numara çekilişlerinde 22 sayı belirlenir. 22 sayı içerisinden 6 bilen, 7 bilen, 8 bilen, 9 bilen ve 10 bilen talihliler ikramiye almaya hak kazanırlar. 18 yaşından küçük olanlar çekilişlere katılamazlar. Katılmış olsalar bile ikramiye verilmez. Çekilişlere istenilen sayıda kolon doldurularak katılım sağlanabilir. Çekilişlerde dağıtılacak ikramiyelerin tutarları, o hafta elde edilen hasılat üzerinden hesap edilir.

On Numara çekilişinde 10 bilen çıkmazsa ikramiye sonraki hafta 10 bilen talihliye verilir. Ard arda 4 hafta boyunca 10 bilen çıkmazsa, biriken ikramiye tutarı 9 bilenlere, 9 bilen de yoksa 8 bilen talihlilere dağıtılır.

ON NUMARA İKRAMİYELERİ NEREDEN ALINIR?

Haberin Devamı

On Numara çekilişlerinde 6, 7, 8, 9 ve 10 bilen talihlilere ikramiye ödemesi yapılır. İkramiye almak için hak kazanan talihliler arasından;

6 ve 7 bilenler loto bayilerinden,

8 ve 9 bilenler loto bayilerinden ya da Milli Piyango İdaresi şubelerinden,

10 bilen talihliler de Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü’nden ikramiyelerini alabilirler.

Çekiliş ile ikramiye almaya hak kazanan talihliler, bir yıl içerisinde ikramiyelerini ilgili yerden almalıdırlar. Bir yıl sonunda alınmayan ikramiyeler zaman aşımına uğrar ve zaman aşımına uğrayan ikramiyeler için de ödeme işlemi gerçekleştirilmez.