Gazete Vatan Logo
Magazin Oğluma isim bulmak çok zor

Oğluma isim bulmak çok zor

Diriliş Ertuğrul’ dizisinde ‘Ertunga Gazi’ rolünde oynayan Engin Altan Düzyatan, dizinin yanı sıra gerçek yaşamında da baba olmak için gün saydığını, bunun kendisi için bir şans olduğunu söyledi

Oğluma isim bulmak çok zor

Birleşik Arap Emirlikleri merkezli MBC4’te yayınlanan ‘Turki Extra’ programında Ortadoğu ve Kuzey Afrika ülkelerinde de ilgi ile izlenen dizinin başrol oyuncusu Engin Altan Düzyatan ile yapılan röportaj ekrana getirildi. Düzyatan, 2 yıldan bu yana kılıçla ciddi karşılaşma yaptığı için vücudu ve kollarının alıştığını ifade ederken “Artık kendimi tam bir dövüşçü gibi hissediyorum” dedi. Kılıç ile dövüş sahneleri sırasında çok sayıda yara aldığını başına 3-4 kez kılıç darbesi yediğini, baş parmağındaki bir kemiğin yerinden çıktığını da anlattı. Hülya Koçyiğit’in torunu Neslişah Alkoçlar ile evli Düzyatan, baba olmakla ilgili sunucu Liana Dahdouh’a, şunları anlattı:

“Çok güzel bir duygu.Hem baba olacağım, hem bunun nasıl bir duygu olduğunu biliyor olacağım, hem de dizide baba olacağım. Onun o hissini oyunculuğumda da kullanacağım. Biraz şanslıyım bu konuda. Bebeğin adını pek netleştirmedik. Çok zor bir şey isim takmak. Bireye ömür boyu taşıyacağı isim veriyorsunuz.”