Gazete Vatan Logo

O sorumsuz anne benim!

Bebeği can simidiyle açığa sürüklenen anne ‘sorumsuz’ iddialarına tepki gösterdi: “Sorumsuzluk yapmadım, çocuğumu kurtarmaya giderken düşüp bayıldım”

Çanakkale’ye bağlı Ayvacık ilçesinde meydana gelen 10 aylık Melda bebek birden çıkan rüzgarın etkisiyle 1 kilometre açığa kadar sürüklendi. Sahil Güvenlik botunun müdahalesi ise ile küçük bebek kurtarıldı. Özellikle sosyal medyada ise anne Damla Gergin eleştiri oklarının hedefi oldu. Çocuğunu denizde tek başına bıraktığı gerekçesiyle eleştirildi. Bu eleştirilere dayanamayan anne Dam Gergin facebook hesabından isyan etti: “O sorumsuz anne benim”

Olayda sonra konuştuğumuz Damla Gergin, yaşarken ölümü hissettiğini söyledi ve önceki gün yaşananları anlattı: “Kızımla birlikte denize girdiğimde rüzgar yoktu. 1 metre bile uzağımda değildi. Sonra birden rüzgar çıktı ve bebeğim botun içinde sürüklenmeye başladı. Arkasından yüzdüm kurtarmaya çalıştım fakat su boyumu aşınca bende battım ve bayıldım. Sonra beni sahile köpükle çekmişler. Sahil Güvenliğe haber vermiş. Ne yaşandı hatırlamıyorum, her şey rüya gibiydi on dakika içinde olup bitti. Allah onu bana ikinci kez bağışladı şükürler olsun.”

Haberin Devamı