Gazete Vatan Logo

O Hayat Benim dizisinin 112. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

O Hayat Benim dün akşam son bölümüyle yayınlanarak izleyicileri ekran başına kilitledi. O Hayat Benim'in 112. bölüm fragmanı da merak edilir oldu. Peki O Hayat Benim'in yeni bölüm tanıtımı yayınlandı mı?

O Hayat Benim dizisinin 112. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Pazar günlerinin fenomen haline gelen O Hayat Benim dizisi dün akşamki bölümüyle heyecan dolu anlar yaşattı. Hemen ardından O Hayat Benim'in yeni bölüm tanıtımı merak edilir oldu. O Hayat Benim yeni bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz haberimizde olacak.

Yapımcılığını Pastel Film'in üstlendiği O Hayat Benim dizisinin yönetmenliğini otuzuncu bölüme kadar Hülya Bilban, otuz birinci bölümden itibaren hamdi alkan üstlenmiştir. Başrollerini Keremcem, Ezgi Asaroğlu, Ceren Moran, Sinan Albayrak, İclal Aydın, Süleyman Atanısev ve Oya Başar’ın paylaştığı O Hayat Benim 111. yeni bölümü ile 27 Kasım 2016 Pazar akşamı FOX'ta.

O HAYAT BENİM 112. BÖLÜM FRAGMANI

O Hayat Benim'in 112. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı, yayınlandığında haberimizde yer alacak.

O HAYAT BENİM SON BÖLÜMÜNÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ.

O HAYAT BENİM 111. BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI?

O Hayat Benim'in yeni bölümünde Ateş, Reyhan’ı bu karanlığın içinden çekip çıkarmaya kararlıdır. Efsun ise Arda ve Nuran’la birlikte gecekondu yaşamına uyum sağlamaya çalışmaktadır. Fakat Bahar’ın kafasındaki soru işaretleri büyüdükçe, Efsun gittikçe köşeye sıkışıyordur. Aradığı cevapları Efsun’dan alamayan Bahar bu kez Hülya’ya yönelir. Kendisinden ne saklandığını öğrenmeye kararlıdır ve yardım için de Ateş’e koşar. Başlarına gelenleri bir türlü hazmedemeyen Sultan ise yeniden güçlenip zengin olmak için büyük bir hırsla hareket etmektedir. Ama attığı adımlar, sırların ortaya çıkmasını daha da hızlandıracak olayları tetikler. Hülya çok ağır bedeller ödemiştir. Önce abisi Mehmet Emir... Ve sonra kızı Müge! Hülya'yı susturmak için artık para yeterli olmayacaktır... Hepsi O Hayat Benim'in Pazar günü yayınlanacak olan yeni bölümünde...

Haberin Devamı