Gazete Vatan Logo
Magazin O Hayat Benim 70. bölüm fragmanı yayınlandı mı-izle

O Hayat Benim 70. bölüm fragmanı yayınlandı mı-izle

Fox Tv'nin reyting rekorları kıran dizisi O Hayat Benim dün akşam 69. bölüm ile ekrana geldi. O Hayat Benim 69. bölümde heyecan doruktaydı. Efsun ve Arda'nın oyunu ortaya çıktı. Nefes kesen son bölümün ardından 70. bölüm fragmanı beklenilmeye başlandı. Peki O Hayat Benim 70 bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte ayrıntılar...

O Hayat Benim 70. bölüm fragmanı yayınlandı mı-izle

Başrollerini Keremcem, Ezgi Asaroğlu, Ceren Moray, Sinan Albayrak ve İclal Aydın'ın paylaştığı O Hayat Benim 69. bölümüyle izleyileriyle buluşmaya devam etti. Hem ilginç konusu hem de güçlü kadrosuyla başarısını sürdürmeye devam eden O Hayat son bölümünde yine sürprizlerle dolu gelişmeler vardı:

Hapishaneden çıkan Efsun, yaptıklarının hesabını vermek için tekrar mahkemeye çıktı ancak hiçbir şeyden haberi olmadığını, her şeyi annesinin planladığını söylemesi üzerine duruşma ertelendi, verilen karar Bahar'ı bir kez daha yıktı. O Hayat Benim son bölümüyle dün akşam 20.15'te FOX' Tv'deydi. Dün akşam yayınlanan heyecan dolu bölümün ardından O Hayat Benim 70. bölüm fragmanı merakla beklenilmeye başlandı. O Hayat Benim 70. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlandığı andan itibaren haberimizde yer alacak.

O HAYAT BENİM SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Zeynep’e ulaşan Hülya onun da hayatını mahveder. Efsun gerçek bir Atahan olurken ne Bahar ne de Hülya başlarına gelecek felaketin farkında bile değillerdir. Öğrendiklerin de ise hayatlarında ki en büyük şoku yaşarlar. Bundan sonra hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır.

Haberin Devamı

Arda’yı fena halde köşeye sıkıştırmıştır Efsun. Efsun ile evlenmekten başka çaresi kalmayan Arda teklifi kabul eder. Arda’nın hayatında birisi olduğunu öğrenen Hülya ise bu kişiyle tanışmak için Arda’ya baskı yapıyordur.

Bir tarafta Efsun'un tehdidi, diğer tarafta Hülya’nın baskısı. Fazlasıyla sıkışmıştır Arda. Hayatıyla ilgili büyük bir kararın eşiğindedir. Cesaretini toplayıp her şeyi itiraf edecek midir?

Bahar ve Efsun sonunda büyük yüzleşmelerini yaşarlar. Bu yüzleşme sonrası ikisinin de hayatı eskisi gibi olmayacaktır.

Bahar konağa dönme kararı alırken Efsun da konağa geri dönme şansını yakalamak için planını hayata geçirir. Zeynep ve Arda yakınlaşması ise sonradan Zeynep’in çok üzüleceği bir boyuta geçer.

Fulya ve Hasret arasında ki kavganın da kıvılcımları ateşlenir. Kimse için artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır ve bu sefer herkes kozlarını daha sert oynuyordur.

Haberin Devamı