Gazete Vatan Logo

AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Nihat Zeybekci'den flaş sözler

AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nihat Zeybekci, ilçe adaylarının tanıtıldığı törende konuştu. Zeybekci, "1 Nisan sabahı Anadolu’ya güneşin İzmir’den doğduğunu seyretmeye var mıyız?" dedi.

AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Nihat Zeybekci'den flaş sözler

AK Parti'nin İzmir'deki ilçe belediye başkan adayları Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katıldığı törenle açıklandı. Halkapınar Spor Salonu'ndaki törende konuşan AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nihat Zeybekci şu ifadeleri kullandı: "Allah’ın izniyle İzmir’imiz bu yarışta hakkettiği yere ulaşacaktır. 31 Mart İzmir için tarihi bir gün olacaktır.

İzmir’imiz bahaneler ve mazeretler nedeniyle bu gelişimi büyük oranda ıskalamıştır.
Bugün itibariyle İzmir’imizde mazeretler dönemi bitecektir. Ve İzmir’imizde sloganımız ‘mazeret yok, yola devam’ diyoruz.31 Mart akşamına kadar İzmir’de gönülleri fethedeceğiz. Ayrıştıran değil birleştiren olacağız. İnsanın rızasının alınmadığı işten hayır gelmez. Gönül kırmayacağız. Bugüne kadar gönül kırmadık, söz verip de yerine getirmediğimiz hiçbir sözümüz yoktur. Asla yalan söylemeyeceğiz. Söz verdik mi canımız pahasına tutacağız. Emanete hıyanet etmeyeceğiz, ettirmeyeceğiz. 1,5 aydır şehrin kanaat önderleriyle, üniversite hocalarıyla, gençlerimizle bir araya gelip eksikleri tespit ettik. Yüzlerce ekip arkadaşımızla yoğun bir çalışma içine girdik. Ocak ortasını takip eden günlerde projelerimizi açıklayacağız. 5 yıl içinde İzmir’imiz muasır medeniyet yolculuğunda yerini alacaktır, hakkettiğini alacaktır. İzmir’i Anadolu’ya küstürdüler. Kimse beceriksizliklerini ideolojik kılıflarla İzmir’in vaktini çalmasına müsaade etmeyeceğiz. Kendimizi İzmir’e vermeye, İzmir’in kalbine girmeye geldik. İzmir her türlü övgüyü hakkediyor. Biz gönüller almaya geldik diye yola çıktı. Birlik beraberlik, Cumhur ittifakına yakışır şekilde birlikte yürüyeceğiz. 1 Nisan sabahı Anadolu’ya güneşin İzmir’den doğduğunu seyretmeye var mıyız?"

Haberin Devamı