Gazete Vatan Logo
Magazin Neredeyse güneşe çıkmıyorum

Neredeyse güneşe çıkmıyorum

Levent’teki 450 metrekarelik 4 katlı villasının kapılarını Instyle Home dergisine açan Demet Şener, güzellik sırlarından da bahsetti: “Güneşten yüzümü korumaya çok gayret ediyorum. Neredeyse güneşe çıkmıyorum”

Neredeyse güneşe çıkmıyorum

Şu sıralar İbrahim Kutluay (43) ile boşanma aşamasında olan Demet Şener (40), yaklaşık 12 yıldır Levent’teki 450 metrekarelik 4 katlı villasında yaşıyor. Dergiye verdiği röportajda çocukları İrem (11) ve Ömer (8,5) ile geçirdiği vaktin çok değerli olduğundan bahseden model “Bu yüzden benim için evde aynı anda sofraya oturmak önemli kurallardan biri” diye konuştu. Podyumlara geri dönen Şener, güzellik sırlarını ise şöyle anlattı: “Sabahları erken kalkanlardanım. 12 yıldır yoga yapıyorum. Evime haftanın 4 günü gelen hocam ile de vücut çalışması gerçekleştiriyorum. Sağlık için spor şart. Güneşten yüzümü korumaya çok gayret ediyorum. Neredeyse güneşe çıkmıyorum.”

Beyaz hakimiyeti

VİLLANIN ilk 2 katında geniş bir salon yer alıyor. Beyaz rengin hakim olduğu evin üst katında ise 5 yatak odası bulunuyor. Girişin üstünde çalışma odası ve çocuklarının yatak odaları var. Banyosu ve giyinme odası bulunan süit şeklinde tasarlanan yatak odası da evin çatı katına konumlanmış.