Gazete Vatan Logo

Ne olacak bu filmin hali?

'Rakı Masası' adlı sinema filmi alkol yasasına takıldı...

Gökhan Horzum’un çektiği ‘Rakı Masası’ adlı film alkol yasağına takıldı. 4 arkadaşın rakı masasında geçirdikleri ilginç bir geceyi anlatan filme yeni isim aranıyor....

İbrahim Kendirci, Salih Bademci, Fırat Albayram ve Sertan Erkaçan gibi ünlü isimlerin baş rolünü paylaştığı ‘Rakı Masası’ adlı film, vizyona girmeye hazırlanıyor, ancak önemli bir sorun var. Çekimleri Ayvalık’ta yapılan film, 30’lu yaşlarındaki 4 arkadaşın rakı masasında geçirdikleri çarpıcı bir geceyi mizahi yönüyle konu alıyor.

Kavak Yelleri ve Güneşi Beklerken dizilerinin başarılı senaristi Gökhan Horzum tarafından alkole yeni yasaklar getiren düzenleme yürürlüğe girmeden önce çekilen film ‘Rakı Masası’ adını kullanamıyor. Bu yüzden filmin tanıtımında ciddi sıkıntılar yaşanıyor. Televizyonlarda yayınlanan fragmanında ve afişinde içki gösteremeyen filmin vizyon tarihi yaklaştıkça soru işaretleri de artıyor. S’İsimini Söyleyemediğimiz Film’ adı ile açılan sosyal medya sayfalarında filmin ismini ve konusunu farklı görseller ile tarif etmeye çalışan film ekibi bir taraftan da yeni isim arayışında.

25 Ekim’de vizyona girecek filmin isminin haftaya açıklanması bekleniyor.

‘Ayran Masası olsun’

Film ekibi önceki akşam Beşiktaş’ da bulunan Abiye Roof’ da bir araya geldi. Yemekte İbrahim Kendirci, film hakkında kısa bir değerlendirmede bulundu. 1 milyon civarı gişe beklediğini belirten Kendirci, “Filmin yeni ismi milli içkimiz olan ayranla alakalı olsun. Ayran Masası olsun” dedi.

Haberin Devamı