Gazete Vatan Logo

Natevo Koleksiyonu Maslak Yapı'da

Mustafa ve Emre Toner’in tasarladığı Natevo Koleksiyonu, Maslak Yapı'da tanıtıldı.

Koleksiyon, aydınlatma ve mobilyayı bir araya getirerek inovatif bakış acısı sunuyor. Mustafa Toner ve Emre Toner’in İtalyan tasarım markası Flou için tasarladığı Natevo Koleksiyonu, Gayrettepe’deki Maslak Yapı Fine İnteriors’da dün gerçekleşen etkinlikle tanıtıldı.

Tanıtım etkinliğine, Doğan Holding Onursal Başkanı Aydın Doğan, eski bakanlardan Hüsamettin Özkan, Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul Milletvekili Aydın Ayaydın, işadamı Bülent Eczacıbaşı, işadamı Halis Komili, Şişli Eski Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, Emir Sarıgül, eski Milli Kaleci Rüştü Rençber ve eşi Işıl Rençber’in de aralarında bulunduğu iş ve cemiyet dünyasından bir çok isim katıldı.

Satışa çıkarıldı

Aydınlatma ve mobilyayı bir araya getirerek inovatif bakış açısı ile sunan Natevo, İtalya’nın en prestijli markalarının başında gelen Flou firmasının bünyesinde yer alıyor. Ürettikleri koleksiyonlarla bir evin ya da bir mekânın tüm mobilyalarını, aydınlatma ihtiyacına uygun olarak tasarlayıp çözümleyen marka, uzun vadede enerji tasarrufu ve sürdürülebilirlik hedefliyor.

Haberin Devamı

İtalya’nın ünlü ‘’Flou’’ markasının ilk kez bir Türk tasarımcı ile çalıştığı Natevo Koleksiyonu, geçen yıl Milano Fuarında tanıtıldı. Nisan ayında gerçekleştirilen 2015 Milano Fuarı ile birlikte ilk etapta, koleksiyon için tasarlanan yemek masası, kitaplık, sehpa ve makyaj masası satışa çıkarıldı.