Gazete Vatan Logo

Mustafa Koç son yolculuğuna uğurlanıyor

Geçirdiği kalp krizi nedeniyle 56 yaşında hayata veda eden Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Vehbi Koç’un cenazesi bugün öğle namazına müteakip Altunizade’deki Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Tatbikat Camii’nden kaldırılacak ve Zincirlikuyu Mezarlığı’ndaki aile kabristanına defnedilek.

Mustafa Koç son yolculuğuna uğurlanıyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun da katılacağı törenin hazırlıkları tamamlandı. Koç Holding’den yapılan açıklamaya göre, camiye girişler Mahir İz Caddesi üzerinden yapılacak. Cenazaye katılacaklara İlahiyat Fakültesi Otoparkı, Capitol Otoparkı ve Capıtol-Okul Otoparkı’nın kullanılması önerildi. Cenazenin defin işlemleri bittikten sonra saat 17.00’de Taksim Divan Oteli’nde dua okunacak. Aile, taziyeleri 7 gün boyunca Divan Oteli’nde saat 16.00-19.00 arası kabul ederken defin sonrası da aile otelde olacak.

Başbakan Davutoğlu, Koç ailesine taziye ziyaretinde bulundu

Başbakan Ahmet Davutoğlu, eşi Sare Davutoğlu, ile Koç Ailesi’ne taziye ziyaretinde bulundu. Rahmi Koç Davutoğlu’nu kapıda karşıladı. Davutoğlu, yaptığı açıklamada, “Ülkemizin acı kaybı. Rahmetli Mustafa Koç’a Allah’tan rahmet diliyoruz. Mustafa Koç, Türkiye’de sadece iş adamı olarak değil, sosyal duyarlılığı yüksek bir insan olarak da çok önemli projelere katkıda bulunmuş önemli bir kişilikti” diye konuştu.

Haberin Devamı

Bazı yollar trafiğe kapalı

İstanbul Valiliği, Mustafa Koç’un Üsküdar Marmara İlahiyat Fakültesi Tatbikat Camii’nde kılınacak cenaze namazı nedeniyle bazı yolların trafiğe kapatılacağını duyurdu. Saat 10.00 ile 15.00 saatleri arasında kapanacak yollar ve alternatif güzergahlar belirlendi. Kısıklı Caddesi’nden gelip Nuhkuyusu Caddesi’ni takiben Mahir İz Caddesi’ne dönen kavşak trafiğe kapatılıp, Mahir İz Caddesi istikametine araç girişine izin verilmeyecek, akım Nuhkuyusu Caddesi, Karacaahmet Mezarlığı istikametine yönlendirilecek.

Nuhkuyusu Caddesi’nde Mütevelli Çeşme Sokak ile Mahir İz Caddesi arasında kalan kısımdaki trafik, Güllü Bahçe Sokak istikametine yönlendirilecek.