Gazete Vatan Logo
Magazin Muhteşem zaman geçirdik

Muhteşem zaman geçirdik

Magazin basınının büyük ilgi gösterdiği ancak kısa süren Tom Hiddleston-Taylor Swift ilişkisinin ardından ünlü aktör, eski sevgilisi hakkında ilk kez konuştu.

Muhteşem zaman geçirdik

Yeni filmi ‘Kong: Kafatası Adası’ filmi vesilesiyle GQ Dergisi’nin ABD edisyonuna röportaj veren Tom Hiddleston, eski sevgilisi için “Taylor Swift harika bir kadın. Cömert, nazik ve sevimli. Birlikte muhteşem zaman geçirdik” şeklinde konuştu. Swift’le ilişkisi sırasında basının ve insanların gösterdiği yoğun ilginin kendisini gerçeklikten kopardığını belirten 36 yaşındaki İngiliz aktör “İnsanların gözü önünde olmak herkesin hakkınızda fikir belirtmesine neden oluyor. Gerçekliğe tutunmakta zorlanıyorsunuz. Ben ailem ve arkadaşlarım sayesinde başardım” dedi. Hiddleston, şu sıralar kariyerine odaklandığını ve yeni bir gönül macerası için vakti olmadığını söyledi.

4 yıla 13 sevgili sığdıran Taylor Swift’in 12’nci sevgilisi Calvin Harris, 13’üncüsü ise Tom Hiddleston olmuştu. İkili hakkında çıkan ilk ayrılık haberlerinde Hiddleston’ın aşkını gözler önünde yaşamak isterken, Swift’in ise tam tersini savunduğunu iddia edilmişti.