Gazete Vatan Logo

MİT bütün sınır kapılarını uyardı

MİT, bütün sınır kapılarına yılbaşı gecesini kana bulayan Reina saldırganının ismini verdi. Gönderilen yazıda, ‘Bu kişi Reina’nın faili olarak değerlendiriliyor dikkatli olun’ denildi

MİT bütün sınır kapılarını uyardı

İstanbul Beşiktaş’ta Reina’ya yılbaşı gecesi yapılan ve 39 kişinin ölümüne neden olan saldırıyla ilgili soruşturma tüm hızıyla sürerken, MİT ve polis saldırganın hala Türkiye’de olduğunu değerlendiriyor. Bunun için gelen tüm ihbarlar titizlikle değerlendirilirken saldırganla bağlantılı olan çok sayıda kişi gözaltına alındı. Tüm Türkiye’de saldırganın bağlantılarına yönelik operasyonlar sürdürülüyor.

1983 doğumlu

Saldırganın yurtdışına kaçmaya yönelik girişimlerini engellemek için MİT, sınır kapılarına da bir yazı gönderdi. Saldırganın, ‘1983 doğumlu A.M. isimli bir kişi olduğu’ belirlenirken gönderilen yazıda, ‘Bu kişinin Reina’nın faili olduğu değerlendiriliyor. Dikkatli olun’ denildi. Saldırganın fotoğraflarıyla birlikte gönderilen yazıda tüm birimlerin bu konuda teyakkuzda olması istendi. Saldırganın Özbek asıllı olduğu öğrenildi.