Gazete Vatan Logo

MHRS Online Randevu ile SSK Hastane Randevu Alma ve Randevu İptali

MHRS giriş ile SSK hastane randevu alma ben randevu iptali işlemleri yapılabilmektedir. SSK hastane randevu alma ve randevu iptal işlemleri için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.

Devlet tarafından sağlık alanında yapılan yeni bir devrim ile birlikte merkezi hekim randevu sistemine geçilmiştir.Bu merkezi hekim randevu sistemi ile birlikte hastaneye gitmek ve sağlık tedavisi almak isteyen vatandaşların ilk olarak randevu alması gerekmektedir.Bu bakımdan randevu işlemleri için yine uygun bir ortam hazırlamıştır.Hastaneleregiderek bu şekilde tedavi olacak vatandaşların Alo 182 ya da online olarak randevu alabilmesi mümkündür.

SSK RANDEVU

HASTANE RANDEVU ALMA

Bu bakımdan randevu alacak vatandaşlar için iki seçenek bulunmaktadır. İsteyen kişiler Alo 182 üzerinden isteyen kişiler ise online olarak internet üzerinden randevu alma işlemlerini gerçekleştirebilmektedir. SSK randevu alma konusunda bu iki seçenekten birini seçmeniz halinde ilgili adımları takip etmeniz gerekmektedir.Buna göre Alo 182 seçecek olan vatandaşların çağrı merkezi temsilcisi ile konuşma yaparak randevu bilgilerine iletmesi ve bu bilgiler sonucunda da uygun bir tarihe randevu alması gerekmektedir.

İnternet üzerinden randevu alacak olan kişiler ise ilk olarak TürkiyeCumhuriyeti Sağlık Bakanlığı merkezi hekim randevu sistemine giriş yapması gerekmektedir.Bu giriş ekranında vatandaş giriş ekranı adı altında bir form yer almaktadır.Vatandaşlarınformda yer alan bilgileri doldurmalarıgerekmektedir.

Fakat ilk kez bu sistemden yararlanacak olan vatandaşların bu sisteme üye olması gerekmektedir.Bunun içinde sayfada yer alan yeni üye butonuna tıklanması gerekmektedir.Üye kaydında TC kimlik numaranız başta olmak üzere ad,soyadı, doğum tarihi ve kişisel bilgilerinizi detaylı bir şekilde girmeniz gerekmektedir.Ardından şifre belirlemeniz yeterli olacaktır.Bu sayede online olarak SSK randevu almak için üyelik oluşturmuş olacaksınız.Ardından ilgili form da yer alan bilgilere oluşturdunuz bu üyelik bilgileri ile doldurarak sisteme giriş yapabilirsiniz.Giriş yaptıktan sonra ise adım adım hastane, doktor ve tarih gibi seçimleri yaparak SSK randevu alma işlemlerinizi tamamlayabilirsiniz.

Haberin Devamı