Gazete Vatan Logo

MHP Lideri Bahçeli: 1 dolarlık FETÖ'cüler ne ise YPG ve PKK aynısıdır.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında, "Vatan görevini yapan her evladımız bizim için paha biçilemez önemdedir. Hakkari'deki patlamada ihmal varsa sorumlular ağır şekilde cezalandırılmalıdır." dedi. Bahçeli, ABD'nin teröristlerin başına ödül koyması konusunda ise "ABD'nin teröristlerin başına ödül koyması zamanlama itibariyle kuşku vericidir." açıklamasında bulundu.

MHP Lideri Bahçeli: 1 dolarlık FETÖ'cüler ne ise YPG ve PKK aynısıdır.

Milliyetçi Hareket Partisi Lideri Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında konuştu. Fransa Cumhurbaşkanı Macron'un milliyetçilikle ilgili açıklamalarına "Sömürgecilik başka milliyetçilik başka şeydir. Bunları bir görmek, Fransa horozunun yumurtlamasını beklemek kadar aptalcadır." sözleriyle yanıt veren Bahçeli'nin konuşmasından satır başları şöyle:

Hakkari'deki mühimmat patlaması milletimizi acıya boğdu. 5 Eylül 2012'de Afyonkarahisar'da bulunan kışlada patlama yaşanmış, 25 evladımız şehit düşerken üçü sivil olmak üzere 11 evladımız da yaralanmıştır.
En ufak dikkatsizlik, en ufak ihmal vahim sonuçlara kapı aralayacaktır. Mehmetlerin canı devlete emanettir. Vatan görevini yapan her evladımız bizim için paha biçilemez önemdedir. Patlamada herhangi bir ihmal, gevşeklik varsa sorumlular ağır şekilde cezalandırılmalıdır. Kaldı ki Afyonkarahisar'daki patlamanın müsebbipleri bu yıl cezalarını almışlardır.
ABD'nin teröristlerin başına ödül koyması zamanlama itibariyle kuşku vericidir. Teröristlerin başına ödül koymak, o örgütleri perdelemek demektir. PKK eşittir YPG'dir. 1 dolarlık FETÖ'cüler ne ise YPG ve PKK aynısıdır. Sahneye konulan yeni vandal oyuna Türkiye asla düşmeyecektir. Bu planlara Türkiye bedeli ne olursa olsun izin vermeyecektir. İsmi ne olursa olsun Türkiye'ye silah doğrultmuş hangi örgüt varsa düşmandır. Yok edilmesi mübahtır. Ödül yemi vahşi batı avcılığıdır. Türkiye'yi kafeslemek için zemin yoklamak vahşettir, kaostur. Bunu yapmak ateşle oynamaktır. YPG demek, hem PKK hem de ABD demek olacaktır. Dünya soğuk savaş döneminden çıksa da asimetrik hesaplaşmaların tuzağına çoktan düşmüştür.
Hiçbir emperyalist senaryo bu topraklar üzerinde hayata geçmeyecektir. Fırat'ın doğusu da batısı da tertemiz yapılmalıdır. Asıl hedef Türkiye'dir. Türk Milleti'dir, Türk vatanıdır. Asıl mesele Türkiye'nin Milli bilik ve dayanışma ruhunun canlı kalıp kalmayacağıdır. Bu gayretleri acıklı bir son beklemekterdir.
MİLLİYETÇİLİĞİ ÖCÜ GİBİ GÖSTERDİLER
Ortadoğu'daki şiddet ve savaşın bitişi ne zaman anılacak? Paris'teki anma toplantılarında milliyetçilik adeta öcü gibi gösterilmiştir. 1'inci Dünya Savaşı'nda Fransa'nın Çukurova'da ne işi vardı? Sömürgecilik başka milliyetçilik başka şeydir. Bunları bir görmek, Fransa horozunun yumurtlamasını beklemek kadar aptalcadır.
Türk Milleti, enkazın içinden doğrulmayı bildi, bağımsızlığı namus bildi. Birinci Dünya Savaşı'nın neyini anacağız? Oh ne iyi oldu mu diyeceğiz? Türkiye'yi siyasi oyun oynamakla itham eden Fransız sömürgeciler bize hangi demokrasiden bahsediyor. Ahımızı alanla bu dünyada gün yüzü göremedi, göremeyecek.
NİFAK KAZILARI YAPILIYOR
Toplumsal gerginlikler kamçılanıyor. Çift taraflı nifak kazıları yapılıyor. Kimse karanlıkta göz kırpmasın. Atatürk de Ankara da, camii de cemevi de bizimdir. Türkçe ezan tartışmasıyla maneviyatımız örselenmektedir. Türkiye üzerinde kumar oynanmaktadır.
9 KASIM'DAKİ DİYANET ZİYARETİ
Diyanet İşleri Başkanı, 9 Kasım'da cübbesini giyip Atatürk'e hakaret eden, Yunanlara metiyeler dizen fesli Türk düşmanını ziyarete gitti. Bula bula 9 Kasım'ı mı buldun, günler torbaya mı girdi? Bu ziyaret manidardır. Ne istiyorsunuz cumhuriyetten? Diyanet İşleri Başkanlığı, vatansızları aklama görevinde değildir. Gazi Mustafa Kemal Atatürk, milletimizin ortak değeridir. Bu gerçek değişmeyecek. Kendisini haysiyetli davranmaya ve içine düştüğü durumdan sonra gereğini yapmaya davet ediyorum.

Haberin Devamı