Gazete Vatan Logo

Meryem 20. yeni bölümde Oktay köşeye sıkışıyor!

Meryem 20. yeni bölüm fragmanları yayınlandı. Çarşamba akşamlarının ilgiyle izlenen dizisi Meryem'de Oktay yolun sonuna geliyor. Meryem, babasının ölümünden sorumlu olduğunu öğrendiği Oktay'ı vuracak mı? İşte yaşanacaklar...

Meryem 20. yeni bölümde Oktay köşeye sıkışıyor!

Meryem 20. yeni bölümüyle bu akşam ekrana gelecek. Kanal D'nin ilgiyle takip edilen dizisi Meryem'de heyecan dorukta... Savaş ile Meryem yakınlaşırken, diğer yandan Oktay ile ilgili gerçek de ortaya çıkmıştır.

MERYEM 20. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Meryem, babasının ölümünde Oktay’ın parmağı olduğunu öğrendiği için şoktadır. Oktay’ı bulmak için yola çıkar. Bu kez Savaş, Meryem’in katil olmasını engellemek için peşine düşer. Oktay ise kaçmaya hazırlanmaktadır. Meryem’i karşısında görünce ne yapacağını bilemez. Meryem babasının hesabını sormaya kararlıdır. Oktay’ın kaçmasına göz yummaya niyeti yoktur.

MERYEM SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Oktay yolun sonundadır artık… Savaş’ın öfkesi, ona karşı giderek artmaktadır. Meryem sırrının yükünden kurtulmaya karar vermiştir. Savaş, aylardır peşinde koştuğu sırrın aslında Meryem ile aralarına örülecek duvar olduğundan habersizdir. Meryem ise sırrı ortaya çıktığında Savaş’ın onu affetmeyeceğini bile bile Oktay’ı adalete teslim etmeye kararlıdır; ancak Savaş’ın katil olmasını da Oktay’ın ölmesini de istemez. Meryem için asıl zorluk sırrın ortaya çıkmasından sonra başlayacaktır.

Haberin Devamı