Gazete Vatan Logo

Mehmetçik için canımız feda

Zeytin Dalı harekâtını yürüten Mehmetçiğe tüm yurttan destek yağıyor. Atkıdan bereye birçok giysi, sarmadan bala çeşit çeşit yemek yollanıyor. Hatay Valiliği bir açıklama yaparak “Halkımıza minnettarız ama ihtiyaç yok” dedi

Mehmetçik için canımız feda

Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Afrin’deki harekâtı sürerken vatandaşların da gözü kulağı kahraman Mehmetçik’te... Vatandaşlar sınır hattındaki Mehmetçiğe yiyecekler, atkılar, bereler, hediyeler gönderiyor. Hatay Valiliği ise gelen koliler sonrası bir açıklama yaptı, vatandaşa teşekkür edildi. Askerlere destek vermek için çalışan herkese teşekkür eden Hatay Valiliği açıklamasında: Ülkemizin her köşesinden valiliğimizi arayan sivil toplum kuruluşları ve vatandaşlarımız, harekâtta görev alan personele moral desteği vermek ve onların yanında olduklarını göstermek maksadıyla hediyeler ulaştırmak istemektedirler.

İhtiyaçlar karşılanıyor

Konu hakkında ilgili makamlarla yapılan üst düzey değerlendirmeler neticesinde, aziz milletimizin hamiyetperverliğinin her türlü takdirin üzerinde olduğu, ancak devletimizin gücü ve Türk Silahlı Kuvvetlerimizin mevcut imkânları ile Mehmetçiklerimizin bütün ihtiyaçlarının karşılandığı ve bugün itibarıyla herhangi bir ihtiyaçlarının bulunmadığı hususunu saygı ile halkımızın bilgilerine sunar, vatandaşlarımızın bu konuda göstermiş olduğu yoğun destek için teşekkürlerimizi ederiz.

Haberin Devamı

ZAFER DUASI

MALATYA’NIN Darende ilçesinde Anadolu’nun en önemli inanç merkezleri arasında bulunan Somuncu Baba Külliyesi’nde Cuma namazının ardından, Suriye’nin Afrin bölgesinde başlatılan “Zeytin Dalı Harekatı”nın zaferle sonuçlanması için Mehmetçik’e dua edildi.

BAYRAKLARLA DESTEK

İZMİR’DE AK Parti Narlıdere İlçe Başkanlığı, Türk Silahlı Kuvvetlerince başlatılan Zeytin Dalı Harekatı’na destek amacıyla “Bayrak Yürüyüşü” düzenledi. Mithatpaşa Caddesi itfaiye binası önünde bir araya gelenler, Türk bayrakları taşıyarak “Şehitler ölmez vatan bölünmez”, “Vatan sana canım feda” ve “Her şey vatan için” sloganlarıyla Narlıdere Şehitliği’ne kadar yürüdü. Bayrak Yürüyüşü’ne katılanlar, daha sonra Türk Kızılayı’na kan bağışında bulundu.

ZEYTİN DALI NAKIŞLI BERE

Kosova’nın güneybatısındaki Prizren’de bulunan Orkide Kadınlar Derneği üyeleri, Türk Silahlı Kuvvetlerince (TSK) Suriye’nin Afrin bölgesinde başlatılan Zeytin Dalı Harekatı’na katılan askerler için “zeytin dalı nakışlı” atkı gönderdi.

Haberin Devamı

SARMALAR SINIRA

SAMSUNLU anneler Türk Silahlı Kuvvetleri’nin (TSK) Suriye’nin Afrin bölgesinde düzenlediği Zeytin Dalı Harekatı’na destek vermek için atkı ve bere örüp ev yemekleri yaptı.

KURBANLAR CEPHEYE

KİLİS’E gelen Çorum İnsani Değerler Platformu üyeleri, Zeytin Dalı Harekatı kapsamında sınır hattında görev alan askerlere verilmek üzere 5 küçükbaş kurbanlık kesti.