Gazete Vatan Logo

Mayıs’ta KDV de hediye de Beko’dan

Beko, YazarkasaPos’a henüz geçiş yapmayanlar için, Mayıs ayı boyunca fırsatlar sunmaya devam ediyor.

Mayıs’ta KDV de hediye de Beko’dan

Beko, YazarkasaPos’a henüz geçiş yapmayanlar için, Mayıs ayı boyunca fırsatlar sunmaya devam ediyor. ‘KDV’si Beko’dan’ kampanyası kapsamında Beko 300TR modeli 1-31 Mayıs tarihleri arasında 1.599 TL yerine 1.480 TL, 220TR 1.399 TL yerine 1.295 TL’den satışa sunulacak. 300TR veya 220TR modeline Yapı Kredi Banka uygulaması yükleten üye işyerlerine özel Yapı Kredi’den 300 TL puan hediye edilecek ve kredi kartına 12 taksit imkanı sağlanacak. İşletmelerin eski nesil yazarkasalarını ücretsiz kapatma, yeni nesil yazar kasasını ücretsiz açma hizmetleri uygulanacak. Ayrıca yazarkasa üzerinde bir banka uygulaması çalıştığı sürece GSM iletişim bedeli alınmıyor. Kampanya tüm Arçelik ve Beko mağazalarında geçerli olacak.

Yeni Nesil Yazar Kasa Mevzuatı’na uygun olarak hazırlanan, Türkiye’de ilk üretilen ve TÜBİTAK testlerini ilk tamamlayıp, mali onayı alınan Beko YazarkasaPos cihazı, Arçelik ve Beko bayilerinde dönemsel kampanyalarla anlaşmalı kredi kartlarına 12 ay vade farksız veya 36 aya varan tüketici kredisi seçeneği ile mükelleflere sunuluyor. Farklı bankalarla uyumlu çalışan bu cihaz, Arçelik A.Ş.’nin Vodafone, Türk Telekom ve Turkcell ile işbirlikleri kapsamında, ayrıca sim kart alınmadan entegre GSM kartı özelliğine sahip. Garanti süresince aylık iletişim bedeli de alınmıyor.

Haberin Devamı

Yemek çeki uygulaması

Son derece kolay kullanım imkanı sunan Beko, aktif olarak farklı banka uygulamalarını sahada ilk çalıştıran üretici olmanın yanı sıra, yaygın ve uzman servis ağı sayesinde satış sonrasında da büyük avantajlar sağlıyor. Servisler yazarkasa açılışı, banka uygulama açılışı ve GSM aktivasyonu işlemlerini tek noktada ücretsiz olarak yapıyor. Beko YazarkasaPos için EFT-POS özelliğinin yanı sıra, perakende ve bankacılık sektörüne yönelik katma değerli servisleri destekleyen altyapılar oluşturuldu. Cihazın yazılımının geliştirilmesi aşamasında kredi kartı uygulaması için pazarın en güçlü ve yaygın 21 bankası ile çalışıldı. Vergi mükellefleri, tek bir Beko YazarkasaPos ile birçok bankanın kredi kartı uygulama ve kampanyalarından tüketicileri yararlandırabiliyor. Mayıs ayından itibaren Ticket yemek çeki uygulamasını 300TR modelinde online olarak çalıştıran ve aktif olarak yükleyen Beko, diğer yemek çeki uygulamalarını da çok yakında online olarak çalıştıracak.

Haberin Devamı

Tasarım ödülü var

A Design Ödülleri’nde ‘Dijital ve Elektronik Cihazlar Tasarım Kategorisi’nde tasarım ödülüne sahip Beko 300TR YazarkasaPos modeli, Ocak ayında da Türk Elektronik Sanayicileri Derneği’nden (TESİD) ‘Ürün Geliştirme Süreci’ ödülünü aldı. Beko, perakendecilik uygulamaları konusunda, perakendecilik çözüm ortakları ile birlikte enerji, perakende, zincir mağazacılık, konuk ağırlama (restoran, kafe vb) sektörünün ihtiyaçları doğrultusunda, özel entegrasyon projeleriyle müşterilerine katma değerli hizmetler sunu-
yor.