Gazete Vatan Logo

Mayıs ayı burç yorumları!

Burç yorumları haftalık, günlük ve aylık olarak değişiyor. Mayıs ayı burç yorumları da Mayıs ayının gelmesiyle okurlara sunuldu. Mayıs ayı burç yorumlarına haberimizden ulaşabilirsiniz.

Mayıs ayı burç yorumları!

cisimdir; ancak astronomi biliminin incelemiş olduğu takımyıldızları ile dünya ve batı antolojisinin engellemiş olduğu takımyıldızlarının kesinlikle bir alakası yoktur. Bunun ile beraber burç yorumlarının bir medyum bilgiçlik ile gelecekten haber vereceği inancıyla bunu bu hale soktu. Kişilerin burçları da hangi kişilik özelliklerine sahip olduğu bu konuda anlaşılmaktadır. Astroloji göksel cisimleri aynı zamanda insan yaşamı arasındaki ilişkiyi kuran ve ilişkiyi inceler kesinlikle bir bilim dalı değildir. Bunlar sırası ile: su, hava, ateş ve topraktır. Her grup içinde ise üç tane burç bulundurmaktadır. Burçlar üzerinde eski zamanlardan beri çok çalışmalar yapılmıştır. İnsanların geleceği üzerinden tahmin yürütmek ve daha sonrasında ise yaratılıştaki gizemi çözme arayış içerisinde olan insanlar yer alan burçlar hakkında bilgi sahibi olarak bunlar hakkında yorumlar yapmak istemişlerdir. Bu çalışmalar gerçekten çok eski zamanlara kadar gitmektedir. Şimdi sizlere burçlar hakkında bilgiler vereceğiz.

Haberin Devamı

Burç yorumlarına göre başak burcu: utangaçtır, pratiktir, her zaman her şeyin en iyisini ister, aynı zamanda zekidir.

Burç yorumlarına göre koç burcu: enerjik, çılgın ve gururludur. Kendine güveni vardır, sabırsızdır, bencildir.

Burç yorumlarına göre terazi burcu: ağırbaşlı, diplomatik ve kararlıdır. Çok çabuk değiştiren bir burçtur. Sosyal, romantik ve saftır. Barışı sağlayan tatlı bir kişiliktir.

Burç yorumlarına göre yengeç burcu: sıcakkanlıdır, duygusaldır, konuşkandır, morali çok çabuk değişebilir.

Burç yorumlarına göre yay burcu: komik, özgürlüğü sever ve dürüsttür. Konuşmasında dobra dobra ve dikkatsizdir.

İkizler burcu: konuşkandır, ruhu daima genç ve dinamiktir, yer aldığı ortama ayak uydurur.

Oğlak burcu: pratik ve disiplindir. Dikkatli, azimli ve komiktir. Aynı zamanda paranoyaktır.

Aslan burcu: sıcakkanlıdır, bonkör ve yeteneklidir. Sadıktır, sempatiktir, sabırsızdır.

Kova burcu: dürüst, sıcakkanlı ve sadıktır. Yetenekli, orijinaldir. Bu burçtaki insanlar yalnız başına hareket etmeye genellikle sever.

Haberin Devamı

Boğa burcu: güvenilirdir, sabırlıdır, sıcakkanlıdır, azimlidir, iyi niyetlidir, kıskançtır.

Akrep burcu: duygusal, güçlü ve azimlidir. Kıskanç, enteresan ve gizemlidir.

Balık burcu: duygusal, hayal gücü güçlü, aynı zamanda iyi niyetlidir. Sempatik, saf ve gizemlidir.

İlerleyen günlerde burçlar hakkında ayrıntılı bir şekilde bilgilere sahip olabilirsiniz. Sizlere burçlar hakkında kısa bir şekilde bilgi vermeye çalıştık. Sizlerde günlük burç yorumlarınız hakkında burç sitesinden günlük yorum ve bildirimleri takip edebilirsiniz. Burçlar aslında toplamda 4 tane temele ayrılmaktadır. Bunlar aşağıda yer almaktadır. Ateş burçları; koç, aslan ve yaydır. Su burçları; akrep, yengeç ve balık burçudur. Hava burçları; terazi, ikizler ve kovadır. Toprak burçları; başak, boğa ve oğlak tır.