Gazete Vatan Logo

Maximoon'dan Daire Sahiplerine Sürpriz!

Gayrimenkulun lider ismi Yalçıntepe’den Arçelik ve Bosch ile görülmemiş işbirliği

Maximoon'dan Daire Sahiplerine Sürpriz!

Yalçıntepe Group’un beyaz eşyanın devleriyle yaptığı anlaşma sonucu MAXIMOON’dan daire satın alanlar, Arçelik ve Bosch markalı tüm beyaz eşya ve ankastre setlerini en uygun fiyatlarla satın alıyorlar.

Maximoon hakkında detaylı bilgi için tıklayın!

Üstlendiği prestijli konut projeleriyle adından söz ettiren Yalçıntepe Group, Bosch ve Arçelik ile yaptığı işbirliği ile yüzleri güldürüyor. Yalçıntepe’nin yaptığı kampanya kapsamında MAXIMOON projesinden daire satın alan ev sahipleri, Arçelik ve Bosch markalı beyaz eşya ve ankastre setlerine sadece MAXIMOON sahiplerine özel indirimlerle sahip oluyor.

MAXIMOON kazanma devri başladı

Minimum fiyatlarla, daire sahibi yapan Yalçıntepe Group, MAXIMOON’dan daire satın alanlara özel ayrıcalıklı bir dünyanın kapılarını aralıyor. Yalçıntepe’nin beyaz eşyanın lider markalarından Bosch ve Arçelik ile yaptığı işbirliği sonucu, MAXIMOON daire sahipleri tüm beyaz eşya ve ankastre ürünlerini kendilerine özel uygulanacak fiyatlarla satın alabiliyor. Üstelik kampanya MAXIMOON proje teslim tarihine kadar geçerli oluyor.

Yalçıntepe’den çifte bayram

Haberin Devamı

Ev sahibi olmak isteyenlerin yoğun ilgi gösterdiği "5 ALTIN SEÇENEKLİ" kampanyada ise, peşin ödeme yapanlar yüzde 12 oranında indirimden yararlanıyor. 745 TL.’den başlayan taksit imkanı, 60 aya kadar yüzde sıfır faiz kolaylığı ve hiç peşinatsız ev sahibi olma imkanı ise kampanyanın diğer iki ayağını oluşturuyor. Ödeme planını Yalçıntepe Group ile birlikte kararlaştırmak ve "peşinatınız sizden, taksitleriniz kiracınızdan" imkanları da kampanyanın diğer kolaylıkları arasında yer alıyor. Üstelik Yalçıntepe MAXIMOON satış ofisi bayramın ikinci gününden itibaren ev sahibi olmak isteyen herkesi ağırlamaya hazırlanıyor.