Gazete Vatan Logo

Maximoon 5 Ayda Yüzde 30 Kazandırdı

Üstlendiği prestijli konut projeleriyle adından söz ettiren Yalçıntepe Group'un Bahçeşehir'de yapımına devam ettiği MAXIMOON konutları Haziran ayından bugüne yüzde 30 prim yaptı.

Maximoon 5 Ayda Yüzde 30 Kazandırdı

Yalçıntepe Group'un kalitesi ve mimari şıklığıyla Bahçeşehir'de Avrupa standartlarında inşa ettiği MAXIMOON yaşam ve iş merkezinden konut satın alanlar Haziran ayından bu yana yüzde 30 kara geçti. Her geçen gün daha da değerlenen MAXIMOON'dan yatırım amacıyla konut alan yabancı sayısı ise 140'a ulaştı.

Proje hakkında tüm detaylar için tıklayın!

Üstlendiği prestijli konut projeleriyle adından söz ettiren Yalçıntepe Group'un Bahçeşehir'de yapımına devam ettiği MAXIMOON konutları Haziran ayından bugüne yüzde 30 prim yaptı. Değeri her geçen gün artan, 2013 yılında tamamlandığında çok daha fazla kazandıracak olan MAXIMOON yaşam ve iş merkezi, konut sahibi olmak isteyen ailelere ve yatırımcılara maksimum kazanç da sağlıyor.

Altını, faizi solladı

Haziran ayında satışlarına başlanan ve tüm yatırım araçlarından daha fazla kazandıran MAXIMOON'da 1+1 daireler yüzde 32.9, 2+1 daireler yüzde 31.7, 3+1 daireler ise yüzde 29.4 oranında değer kazandı.

MAXIMOON'un bu derece yüksek prim yapmasının en önemli nedeni lokasyonundan kaynaklanıyor. Hızla gelişen bir bölgede yer alması, TEM'e ve her türlü ulaşım imkanına yakınlığı, mimarisinin benzer projelerden farklılığı, geniş sosyal imkanları, kat bahçeli alanları ve İstanbul'da farklı bir yaşam seçeneği sunması her geçen gün MAXIMOON'un değerine değer katıyor.

Haberin Devamı

Yabancı yatırımcının da tercihi

MAXIMOON yabancı yatırımcının en çok ilgi gösterdiği projelerin başında geliyor. Biri residence olmak üzere toplam dokuz blokta yer alan 1500'e yakın konuttan yaklaşık 140'ı yabancı yatırımcılar tarafından satın alındı. Önümüzdeki dönemde MAXIMOON'un çok daha yüksek kazanç sağlayacağını belirten Yalçıntepe Group Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yalçıntepe, konut satın almak isteyenlerin en doğru zamanı yakaladıklarını, Yalçıntepe Group olarak her türlü kolaylığı sunduklarının altını çiziyor.