Gazete Vatan Logo

MasterChef Türkiye 23. yeni bölümüyle bu akşam! Hakan...

MasterChef Türkiye bu akşam TV8'de izlenecek. Fenomen yarışmadan Murat'ın diskalifiye edilmesinden sonra da gerilim dolu anlar devam ediyor. MasterChef Türkiye'de yarışmacılar bugün Mevlid Kandili dolayısıyla kandil simidi yapacak.

MasterChef Türkiye 23. yeni bölümüyle bu akşam! Hakan...

MasterChef Türkiye yeni bölümü yine heyecan dolu. TV8'de Pazartesi ve Salı akşamları ekrana gelen MasterChef Türkiye'de yarışmacılar arasındaki gerilimin dozu gittikçe artıyor. Jüri Hakan'ın dokunulmazlığını geri mi alıyor?

MASTERCHEF TÜRKİYE 23. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

MasterChef Türkiye nefes kesen bir bölümle daha ekranlarda olacak. Kandil simidi yapımında hünerlerini sergileyecek yarışmacılardan bakalım hangisi öne çıkacak? MasterChef Türkiye, bu akşam saat 20:00'de TV8'de...

MasterChef Türkiye'nin 23. bölüm tanıtımı yayınlandı. Geçen hafta diskalifiye şoku yaşayan yarışmacılar yeniden mücadeleye odaklandı.

"MasterChef madalyasını almadan gitmeyeceğim"

MasterChef Türkiye 23. bölüm tanıtımı Uğur ve Hakan atışmasıyla başlıyor. Hakan, Uğur'a "Eleme potasında korktun, sesin soluğun çıkmıyor" sözleriyle takılıyor. Uğur'un ise "Ben buraya tek geldim, gidersem de tek giderim; ama kusura bakmayın da MasterChef madalyasını almadan gitmeyeceğim" sözleri dikkat çekiyor.

MasterChef Türkiye şeflerinin bu bölümde yaırşmacılardan istedikleri lezzet ise; kandil simidi... Bakalım yarışmacılar bu etapta nasıl bir performans sergileyecek.

Haberin Devamı

MasterChef Türkiye bu akşam saat 20:00'de TV8'de...