Gazete Vatan Logo

Mardin'de feci kaza: 2 ölü, 13 yaralı

Yolcu minibüsü, beton mikseri ve otomobilin karıştığı kazada anne ve oğlu öldü, 13 kişi yaralandı

Mardin'de feci kaza: 2 ölü, 13 yaralı

Mardin'in Artuklu ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 2 kişi öldü 13 kişi yaralandı.
Alınan bilgiye göre, aynı yönde seyreden ve sürücüleri henüz belirlenemeyen 47 DS 229 plakalı beton mikseri ve 47 M 0076 plakalı yolcu minibüsü ile 06 DS 9401 plakalı otomobil, İstasyon Mahallesi Türkmen Deresi mevkisinde çarpıştı.
Araçlarda yaralanan Şehmus Yılmaz, Betül Yılmaz, Burhan Şimdi, Süphan Çelik, Berfin Yılmaz, Fevziye Yılmaz, Filiz Yakak, Gülnaz Yakak, Gülistan Bözdemir, Rıdvan Aşar, Hüseyin Öter, Abdurrahim Oktan, Hıdır Meraler, Dilek Değer (30) ve oğlu Ömer Değer (3), olay yerine gelen 112 Acil Sağlık, itfaiye ve UMKE ekipleri tarafından kentteki hastanelere kaldırıldı.
Mardin Devlet Hastanesine kaldırılan Dilek Değer ile oğlu Ömer Değer, müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

YOL TRAFİĞE KAPANDI

Beton mikserinin bir süre de sürüklediği araçlarda bulunan 27 yaşındaki Dilek Değer ile 3 yaşındaki oğlu Ömer, olay yerinde hayatını kaybederken, Rıdvan Asar, Betül, Berfin, Feyziye ve Şehmus Yılmaz, Filiz ve Gülnaz Yakak, Süphan Çelik, Burhan Şimo, Hüseyin Öter, Abdurrahim Oktan ile Hıdır Meraler yaralandı. Kaza nedeniyle karayolu trafiğe kapanırken, olay yerine çok sayıda ambulans sevk edildi. Yaralılar ve hayatını kaybedenlerin cenazeleri, ambulanslarla Mardin Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yaralılar arasında durumu ağır olanların olduğu öğrenildi.

Haberin Devamı

Karayolunun araçların çekiciyle olay yerinden kaldırılmasının ardından açılacağı öğrenilirken, kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.