Gazete Vatan Logo

Maliye Bakanlığı online E-Bordro sorgulamaları nasıl yapılır?

E-Bordro sorgulama sistemi ile memurlar maaşlarını kolayca görüntüleyebilmektedirler. E-Bordro sistemi hakkında detaylı bilgi ve sorgulama işlemlerini haberimizde bulabilirsiniz.

Maliye Bakanlığı online E-Bordro sorgulamaları nasıl yapılır?

Sizde hayatınızın bir bölümünde çalışmış ve bu çalışmaların karşılığı olarak devlet mumeru olmuş ve her ay düzenli olarak maaş almaktaysanız bu maaşınız hakkında bilgi sahibi olabiliceğiniz bir uygulama vardır. Devlet memuru olarak çalışmaktasınız ve ay sonunda yatan maaşınız hakkında ayrıntılı bilgi sahibi olmak istiyorsanız bir devet uygulaması olan E-Bordro uygulamasından yararlanabilirsiniz.

Lütfen yönlendirildiğiniz sitede kimlik bilgilerinizi paylaşmayınız.

E-BORDRO HAKKINDA DETAYLI BİLGİ İÇİN TIKLAYINIZ!

Sizde her ay sonunda yatan net maaşınız, maşınızda meydana gelen sigorta ya da dernek aidatı gibi kesintiler hakkında bilgi sahibi olmak istiyorsanız E-Bordro uygulamasından yararlanabilirsiniz. E-Brodro uygulasını kullanmak ve maaşınız hakkında ayrıntılı bilgi sahibi olmak istiyorsanız bu sayfada yer alan bilgiler ile sizde E-Bordro uygulamasının nasıl kullanılacağı hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.

E-Bordro uygulaması ile birlikte artık sizde maaşınıda ay sonunda meydana gelen kesinti ve eklemeler hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Ayrıca net maaşınızı öğrenebilir ve tüm bu bilgileri tek kalem altında görebilirsiniz. Maliye Bakanlığı bünyesinde geliştirilen ve oldukça kullanışlı olan E-Bordro uygulaması ile birlikte artık maaşınız hakkında ayrıntılı bilgi sahibi olabilir maaşınızda meydana gelen sendikal ödemeler ve gelir vergisi kesintileri hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Biz sizlere bu bölümde E-Bordro uygulamasından nasıl yararlanacağınız hakkında bilgi vereceğiz. Sizin tek yapmanız gerekn aşağıda yer alan adımları izlemek olacaktır.

Haberin Devamı

? İlk olarakww.ebordro.muhasebat.gov.tr adresine giriş yapmanız gerekmektedir.

? Bir sonra ki aşamada, açılacak olan sayfa da TC kimlik numaranızı, memuriyet sicil numaranızı ve emekli sicil numaranızı ilgili alanlara girmeniz gerekmektedir.

? Daha sonraki adımda ise yapmanız gereken işlem sorgulama yapmak istediğiniz ay ve yılı şeçmek olacaktır.

Tüm bu adımları sırası ile birlikte yerine getirdikten sonra artık sizde maaş bordronuzu görüntüleyebilir ve maaş miktarınızda meydana gelen kesinti ya da eklemeler hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.

Haberin Devamı

Görülüdüğü gibi artık online olarak yapılan işlemler ile birlikte şeffaflık gelişmekte ve maaşınız hakkında ayrıntılı bilgiye her zaman ve kolay bir şekilde ulaşabilirsiniz. Sizde maaşınız hakkında ayrıntılı bir bilgi almak ve maaşınızda meydana gelen kesinti ve eklemler hakkında bilgi sahibi olabilir ve net maaşınızı bir kalem altında görebilirsiniz. Ayrıca bu uygulama ile birlikte maaşınızdan ne kadar gelir vergisi kesildiği hakkında da bilgi sahibi olabilirsiniz.