Gazete Vatan Logo

Mahkeme Dava Sorgulama İle Yargıtay Dosya Sorgulama Ve Sabıka Kaydı İşlemleri

Yargıtay dosya sorgulama ve ya mahkeme dava sorgulama online olarak yapılabilmektedir. Mahkeme dosya sorgulama detayları ve Yargıtay dosya sorgulama işlem sayfasına giriş için haberimizi birlite inceleyelim.

Mahkeme Dava Sorgulama İle Yargıtay Dosya Sorgulama Ve Sabıka Kaydı İşlemleri

Vatandaşların daha rahat bir şekilde devlet hizmetlerine erişmesi ve online olarak bilgi alması amacıyla pek çok bakanlık ve kurum tarafından hizmetler online portallara taşınmıştır. Gerekli altyapının sağlanması ile birlikte e devlet kapısı üzerinden sunulan yüzlerce hizmet sayesinde sizler de hiçbir kuruma gitmeden bilgilerine erişebilir, sorgulama yapabilirsiniz. Alabileceğiniz hizmetler arasında Yargıtay dosya sorgulama ve mahkeme dosya sorgulama da bulunmaktadır.

MAHKEME DOSYA SORGULAMA İÇİN TIKLAYINIZ

YARGITAY DOSYA SORGULAMA İÇİN TIKLAYINIZ

SABIKA KAYDI SORGULAMA İÇİN TIKLAYINIZ

Vatandaşların gerek Yargıtay’daki gerekse de normal mahkemelerdeki dosyaları ile ilgili yapabileceği sorgulama ile birlikte sizle de Yargıtay dosya sorgulama ve mahkeme dosya sorgulama yaparak bilgi sağlayabilirsiniz. Yargıtay dosya sorgulama ve mahkeme dosya sorgulama işlemleri için tek bir portal sunulmadığı için hangi işlemi yapacaksanız ona göre seçim yaparak ilgili site üzerinden işlem yapmanız gerekmektedir.

Haberin Devamı

Mahkeme Dosya Sorgulama

Mahkeme dosya sorgulama yapmak isteyenlerin e devlet kapısına giriş yapması yeterlidir. E devlet kapısı üzerinden sunulan hizmetler arasında mahkeme dosya sorgulama olarak değil, mahkeme sorgulama olarak yayınlanmaktadır. Bu nedenle mahkeme sorgulama yapacak olan vatandaşların mahkeme dosya sorgulama olarak değil, mahkeme sorgulama olarak hizmetler arasından seçim yapması gerekmektedir. Mahkeme dosya sorgulama için yapılan seçim sonrasında kişinin tüm mahkeme bilgileri ekranda yer alacaktır. Böylece hiçbir ek işlem yapmadan direk olan tüm mahkemelerinizi görebilir ve böylece kolay bir şekilde takip edebilirsiniz. Tüm vatandaşlara yönelik hazırlanan hizmetlerden sizler de yararlanabilirsiniz. Üstelik hizmet tamamen ücretsizdir.

Yargıtay Dosya Sorgulama

Mahkeme sorgulamanın yanı sıra Yargıtay dosya sorgulama da yapabilirsiniz. Yargıtay dosya sorgulama e devlet kapısı yerine kendi resmi sitesi üzerinden yayınlandığı için Yargıtay dosya sorgulama yapmak isteyen vatandaşların direk Yargıtay resmi sitesine giriş yapması ve sitede yer alan Yargıtay dosya sorgulama bağlantılarını takip etmesi gerekmektedir.

Haberin Devamı