Gazete Vatan Logo

'Üç Kız Kardeş', AB kategorisinde en çok izlenen dizi oldu!

Kanal D’nin salı akşamları büyük beğeni ile takip edilen dizisi 'Üç Kız Kardeş', yayınlanan son bölümüyle AB kategorisinde 6,32 reyting ve 17,67 izlenme payı ile en çok izlenen dizi oldu.

'Üç Kız Kardeş', AB kategorisinde en çok izlenen dizi oldu!

Üç Kız Kardeş'in 23’üncü bölümünde; Türkan'ın annesi ve Somer arasında kalınca tercihini Somer’den yana kullanması, yıllar önceki aşkı Sevilay’la karşılaşan Özer'in ise yaşadığı suçluluk duygusu öne çıkan gelişmelerden oldu. Nesrin ve Rüçhan’ın restleşme sahnesi de sosyal medyada çok konuşuldu.

"SOMER Mİ İTTİ?"

Dizinin yayınlanan yeni bölüm fragmanında ise Mine'nin balkondan düşmesi akıllara, "Somer mi itti?" sorusunu getirdi.

OYUNCU KADROSU

Yapımını Süreç Film’in yapımcılığını Ali Gündoğdu ve İnci Gündoğdu'nun üstlendiği dizide; Reha Özcan, İclal Aydın, Berker Güven, Özgü Kaya, Almila Ada, Melisa Berberoğlu, Veda Yurtsever, Tayfun Eraslan, Benian Dönmez, Nazlı Senem Ünal, Murat Çidamlı, Demircan Kaçel, Vural Şahanoğlu, Hakan Atalay, Yiğit Dikmen, Emre Kıvılcım, Eren Öner, Ayça İnci ve Güldestan Yüce rol alıyor.

Birbirine çok bağlı Türkan, Dönüş ve Derya isimli kız kardeşlerin hikayesini anlatan dizinin yönetmen koltuğunda Eda Teksöz’ün otururken, senaryosunu Sevgi Yılmaz, Nilüfer Özçelik ve Ceylan Güleç kaleme alıyor.

Haberin Devamı

 

Aile ve kardeşlik bağlarını anlatan, samimi ve sıcak aile öyküsü ile izleyicinin büyük beğenesini kazanan Üç Kız Kardeş dizisi, salı akşamları Kanal D’de.