Gazete Vatan Logo
Magazin Survivor’da ilk eleme adayı kim oldu? Survivor dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? (5 Nisan)

Survivor’da ilk eleme adayı kim oldu? Survivor dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? (5 Nisan)

Survivor’un son bölümünde dokunulmazlık oyununun hardından ilk eleme adayı belli oldu. İlk dokunulmazlık oyununu kazanan Gönüllüler takımı, Ünlüler takımı karşısında büyük bir avantaj elde etmişti. Kıyasıya rekabetin yaşandığı Survivor 2020’nin son bölümünde ilk eleme adayları da belli oldu. Peki, Survivor’da ilk eleme adayı kim oldu? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Survivor birleşme partisi ne zaman? İşte 5 Nisan Pazar akşamı ekranlara gelen Survivor 2020 ile ilgili merak edilenler…

Survivor’da ilk eleme adayı kim oldu? Survivor dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? (5 Nisan)

Survivor 2020’nin ekranlara gelen son bölümünde ikinci dokunulmazlık oyunu heyecanı yaşandı. Survivor Ünlüler ve Gönüllüler takımının yarışmacıları dokunulmazlık için bu hafta ikinci kez karşı karşıya geldi. Peki, 5 Nisan Pazar akşamı oynanan dokunulmazlığı hangi takım kazandı? Survivor’da ilk eleme adayı kim oldu? Survivor birleşme partisi ne zaman?

SURVİVOR DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor 2020’nın bu haftaki ikinci dokunulmazlık oyununda parkurda başa baş mücadele veren yarışmacılar kritik bir dokunulmazlık oyunu oynadı. Son olarak bayrak yarışına kalan oyunda ikinci dokunulmazlığı ise Gönüllüler takımı kazandı.

İLK ELEME ADAYI KİM OLDU?

Dokunulmazlık oyununu kaybeden Ünlüler takımı ada konseyine gitti. Ada konseyindeki oylamada 4 oy Perviz’e, 4 oy Ezgi’ye ve 1 oy da Ersin’e çıktı. Survivor’ın bu haftaki eleme adayları Ünlüler takımından Perviz ve Ezgi oldu. Survivor ünlüler takımından gidecek isim salı günü yapılacak konseyde belli olacak.

ACUN ILICALI AÇIKLADI! SMS GELİRLERİ MİLLİ DAYANIŞMA KAMPANYASINA GİDİYOR

Haberin Devamı

Survivor 2020'nin 37. bölüm konsey toplantısında Acun Ilıcalı açıkladı: "SMS gelirleri Milli Dayanışma kampanyasına bağışlıyoruz" dedi.

SURVİVOR BİRLEŞME PARTİSİ NE ZAMAN?

Acun Ilıcalı konseyde birleşme partisinin yapılacağı tarihi de açıkladı. Ünlüler ve Gönüllüler takımının birleşme partisi haftaya yani 18-19 Nisan'da yapılacak.