Gazete Vatan Logo
Magazin Serkay Tütüncü kimdir?

Serkay Tütüncü kimdir?

Survivor 2016'da dün akşam büyük final heyecanı yaşandı. Kıbrıs'ta gerçekleşen büyük finale Serkay Tütüncü ve Avatar Atakan kaldı. Peki Serkay Tütüncü kimdir? Yarışmada 1. ipini göğüsleyebildi mi? İşte Serkay Tütüncü ile ilgili merak edilen detaylar...

Serkay Tütüncü kimdir?

Survivor dün akşam Kıbrısta SMS oyları ile yarışmanın birincisini belirledi. Heyecanın eksik olmadığı Survivor final programında Serkay Tütüncü Avatar Atakana karşı yarıştı. Oylama sonuçlarına göre Serkay Tütüncü birinciliği alamadı. Peki Serkay Tütüncü kimdir?

SERKAY TÜTÜNCÜ KİMDİR?

Survivor 2016 Gönüllüler takımı kadrosunda iddialı duruşu ile dikkat çeken Serkay Tütüncü İzmir Tire doğumlu. 7 Şubat 1991 doğumlu olan Serkay Tütüncü Survivor’ın en genç yarışmacıları arasında.

Amatör futbolcu olan 1.78 boyunda ve 76 kilo ağırlığındaki Serkay Tütüncü, performansı ile finale kaldı.

Serkay Tütüncü amatör bir futbolcu. Adadaki oyunlarda da bunun faydasını görünüyor. 178 boyunda ve 76 kilo ağırlığında olan Serkay Tütüncü, performansı ile adından bir hayli söz ettirdi.
7 Şubat 2016 tarihinde TV8 ekranlarında başlayan ve sunuculuğunu Acun Ilıcalı’nın yapacağı “Survivor 2016” yarışması gönüllüler takımında Serkay Tütüncü ; Aylin Şallı, Damla Can, Efecan Dianzenza, Gizem Kerimoğlu, Gizem Memiç, Gülnihal Candan, İbrahim Giydirir, Semih Öztürk, Serkay Tütüncü, Zafer Mete ile birlikte yarıştı.

Haberin Devamı