Gazete Vatan Logo
Magazin Sergen Deveci kimdir? Sergen Deveci’nin sağlık durumu nasıl?

Sergen Deveci kimdir? Sergen Deveci’nin sağlık durumu nasıl?

Amasya'nın Merzifon ilçesinde trafik kazası yapan 'Baş Belası' tiyatro ekibinde yer alan Sergen Deveci, Özgür Ayaz, Burak Gülçebi, Melis İşiten, Uğur Şalvarcıoğlu, Ceyhun Fersoy ve Filiz Özbek, ambulanslarla Merzifon ve Suluova'daki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alınmıştı. Sergen Deveci’nin durumu ciddiyetini koruyordu. Hastaneden alınan bilgiye göre; kazada yaralanan Sergen Deveci yapılan müdahalelerin ardından hayati tehlikeyi atlattı. Vücudunda kırıklar olan Deveci'nin bilinci açık olduğu, kontrol amaçlı yoğun bakımda tutulduğu öğrenildi. Peki, Sergen Deveci kimdir, kaç yaşında? Sergen Deveci’nin sağlık durumu nasıl? Trafik kazası geçiren tiyatrocu Sergen Deveci nasıl, sağlık durumu iyi mi? İşte Sergen Deveci ile ilgili detaylar…

Sergen Deveci kimdir? Sergen Deveci’nin sağlık durumu nasıl?

'Baş Belası' tiyatro ekibi Amasya'nın Merzifon ilçesinde trafik kazası geçirmiş, kazada minibüste sıkışan Tolga Güleryüz, Burak Topçu ve Özgür Karataş olay yerinde hayatını kaybetmişti. Sergen Deveci, Özgür Ayaz, Burak Gülçebi, Melis İşiten, Uğur Şalvarcıoğlu, Ceyhun Fersoy ve Filiz Özbek, ambulanslarla Merzifon ve Suluova'daki hastanelerde tedavi altına alınmıştı.

SERGEN DEVECİ’NİN SAĞLIK DURUMU NASIL?

Durumu ciddi olan Sergen Deveci’den de iyi haber geldi. kazada yaralanan Sergen Deveci yapılan müdahalelerin ardından hayati tehlikeyi atlattı.  Vücudunda kırıklar olan Deveci'nin bilinci açık olduğu, kontrol amaçlı yoğun bakımda tutulduğu öğrenildi.

SERGEN DEVECİ KİMDİR?

2 Ekim 1991 yılında İzmit'te dünyaya gelen Sergen Deveci, oyunculuğa Kocaeli Şehir Tiyatrosu’nda başladı. Sergen Deveci, Instagram, Facebook, YouTube gibi sosyal medya platformlarında yaptığı skeçlerle sosyal medyada hayli ilgi çekmişti.

SERGEN DEVECİ YER ALDIĞI PROJELER

Nalan

Aslında Özgürsü

Bonkis

Dayı Şov

Yara Bandı

Şüphe