Gazete Vatan Logo
Magazin One Direction dağılıyor

One Direction dağılıyor

Zayn Malik’in ayrılığından sonra grup çalışmasına bir yıl ara veren One Direction grubundan bir açıklama daha geldi. Liam Payne yoluna solo devam etme kararı aldı.

One Direction dağılıyor

Beş genç erkekten oluşan ve müzik listelerini alt üst eden One Direction grubunda ayrılıklar devam ediyor. Yaklaşık iki yıl önce Zayn Malik’in kariyerine solo devam etme kararı alması grubun dağılacağı sinyallerini vermişti. Her şeye rağmen grup olarak kalan ancak geçtiğimiz yıl bir yıl grup çalışmasına ara verdiklerini açıklayan üyelerin tekrar bir araya gelmeyeği konuşuluyordu. Beklenen haber Liam Payne’den geldi. Payne, CapitolUK ile tek başına anlaşma imzaladı. Ardından da Twitter hesabından “One Direction her zaman benim evim ve ailem olarak kalacak ama hayatımın geri kalanında neler yaşayacağım için çok heyecanlıyım. CapitolUK ile anlaşma imzalamaktan çok mutluyum. Onların inanılmaz sanatçı geçmişi var. Umarım onların adımlarını takip edebilirim” açıklamasını yaptı.

Dostluk da bozuldu

Ekibe yakın bir kaynağa göre grup elemanlarından Harry Styles ve Louis Tomlinson arasındaki gerginlik de devam ediyor. İkili, hiçbir şekilde konuşmuyor. 22 yaşındaki Styles, ünlü yönetmen Christopher Nolan’ın Dunkirk filminde rol alıyor. Sonrasında ise o da bir solo albüm yapmak istiyor. Gruptan Niall Horan ise bir golf kulübü kurmak istediğini doğrulamıştı.

Haberin Devamı