Gazete Vatan Logo
Magazin N'olur Ayrılalım dizisi 5. yeni bölümde ortalık karışacak!

N'olur Ayrılalım dizisi 5. yeni bölümde ortalık karışacak!

N'olur Ayrılalım 5. yeni bölüm fragmanları yayınlandı. N'olur Ayrılalım dizisinde bu hafta neler yaşanacak? N'olur Ayrılalım dizisi 5. yeni bölümle ilgili işte tüm ayrıntılar...

N'olur Ayrılalım dizisi 5. yeni bölümde ortalık karışacak!

N'olur Ayrılalım dizisi yeni bölümünde Ulaş ve Azize yollarını ayıracak mı? Yapım şirketi Sinegraf olan dizi N'olur Ayrılalım'ın yapımcılığını ise; Osman Sınav gerçekleştiriyor. N'olur Ayrılalım dizisinin başrollerinde, Gürgen Öz, Nilay Duru, Aras Aydı, Nilperi Şahinkaya gibi genç oyuncular bulunuyor. Bu hafta da bomba gibi bir bölümle ekran karşısında olacak olan N'olur Ayrılalım, her Cuma saat 20:00'de Fox Tv ekranlarında!

N'OLUR AYRILALIM DİZİSİ 5. BÖLÜM 1. FRAGMAN

N'OLUR AYRILALIM'DA BU HAFTA NELER YAŞANACAK?

Nolur Ayrılalım'da büyük gerginlik! Ulaş, Azize'yi hayatından da evinden de kovdu. Azize gözyaşları içinde evden çıkarken abisi Yusuf'a yakalanıyor. Şimdi neler olacak, Azize durumu nasıl açıklayacak, Ulaş, Azize ile barışacak mı, Turgay Show'un bütün hayalleri suya mı düştü, onca entrika boşa mı gitti?

Ulaş, Azize'nin kendisini kısmet açmak için kullandığını anlamıştır ve artık bu mevzunun bitmesi için haykırır. Azize abisinin onu kilitleyeceğini söyleyerek ondan yardım ister. Azize geleneklerine bağlı abisinin kıskacındadır. Oynadığı oyun ona pahalıya patlayacaktır ve Ulaş, Turgay için Azize'nin çalıştığını öğrendiğinde tepkisi çok daha fazla olacaktır.

Haberin Devamı

Ancak henüz dizide bu atraksiyonlara ulaşılmadı. Şimdilik Ulaş, Azize'nin sadece kısmeti için kendisini kullandığını düşünmektedir. Oysa onun işinin bir parçası, bir reyting kurbanı olarak kullandıklarını öğrendiğinde seyirciyi neler bekliyor, doğrusu biz de merakla bekliyoruz.

N'OLUR AYRILALIM 5. BÖLÜM 2. FRAGMAN

N'OLUR AYRILALIM SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Azize’nin kendisiyle “kısmetini bulmak için” birlikte olduğunu düşünen Ulaş oldukça üzgündür. Yıllar sonra ilk kez bulduğunu sandığı doğru kadın, ona ummadığı bir kazık atmıştır. Ve bu durum Ulaş’ı daha da hırslandırmaktadır. Peki, şimdi ne yapmalıdır? Kös kös Azize’yi terk mi edecektir? Asla! Süründürme sırası artık Ulaş’tadır! Azize ve Turgay cephesi ise şoka girmiş durumdadır. Tüm plan çökmek üzeredir! Azize bir şekilde kendini temize çıkarmalı ve Ulaş’a kendini affettirmelidir, ama nasıl?

Haberin Devamı

N'OLUR AYRILALIM DİZİSİ SON BÖLÜMÜN TAMAMI İÇİN TIKLAYINIZ

Azize ve Turgay sonunda Ulaş’ı kıvama getirdiklerinden ve onu yine kandırdıklarından emindirler. Ancak, Ulaş’ın cidden canının sıkkın olduğu bir anda Azize’nin numaradan yaptığı “tripler” bardağı taşırır ve Ulaş’ın tepkisi kimsenin beklemediği kadar ağır olur! Asıl önemlisi ise, Azize bu tepkiden neden bu derece “etkilendiğini” anlayamamaktadır!