Gazete Vatan Logo
Magazin Neslihan Atagül sosyal medyayı salladı!

Neslihan Atagül sosyal medyayı salladı!

Kadir Doğulu ile tutkulu bir aşka yelken açan Neslihan Atagül için her şey yolunda gidiyor. Geçtiğimiz günlerde arkadaşlarıyla Kadir Doğulu'nun doğum gününü kutlayan Kadir Doğulu Neslihan Atagül çiftinin mutluluklarına diyecek yoktu. Sonrasında sosyal medyayı aktif bir şekilde kullanan Neslihan Atagül'ün paylaşımı sosyal medyayı salladı.

Neslihan Atagül sosyal medyayı salladı!

Neslihan Atagül Kadir Doğulu çiftinin aşkları dolu dizgin devam ediyor. Hayranları tarafından son derece yakıştıralan çift geçtiğimiz günlerde Kadir Doğulu'nun doğum gününü kutlamak amacıyla arkadaşlarıyla eğlencedeydiler. Eğlence sırasında Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu'nun çekilen bir fotoğrafını Neslihan Atagül'ün sosyal medya da paylaşması patlamaya neden oldu. Olumlu ve olumsuz birçok tepki alan isim ise paylaştığı fotoğrafla bir kez daha aşkını ilan etti. İşte ayrıntılar...

NESLİHAN ATAGÜL-KADİR DOĞULU ÇİFTİNİN OLAY OLAN FOTOĞRAFI

Uzun zamandır aşk yaşayan ve Temmuz ayında nikah masasına oturmayı planlayan Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu’nun doğum günü pozu olay oldu. 34. yaşına basan sevgilisinin doğum gününü romantik bir paylaşımla kutlayan Atagül, fotoğrafın altına, “Bayılıyorum sana.. İyi ki doğdun” mesajını yazdı. Kısa sürede binlerce beğeni alan fotoğrafa çok sayıda da yorum yapıldı.

NESLİHAN ATAGÜL KİMDİR?

Neslihan Atagül (d. 20 Ağustos 1992, İstanbul), Türk oyuncu.

2005 yılında Erberk Ajansa kayıt yaptırdıktan 2 ay sonra bir reklam filminde oynamıştır. Yeditepe Üniversitesi Tiyatro bölümünde okumaktadır.

Haberin Devamı

Neslihan Atagül, oyunculuk hayatına ilk kez 2006'da “Yaprak Dökümü” dizisinde Deniz karakteriyle adım atmıştır. Yine 2006 yılında “İlk Aşk” filminde oynadı ve bu film ile “Altın Koza Film Festivali”nde “Umut Veren Genç Kadın Oyuncu” ödülüne layık görüldü. 2011 yılında Mahsun Kırmızıgül’ün yönettiği “Hayat Devam Ediyor” adlı dizide rol almıştır. 2012 yılında otobüslerin uğradığı bir mola yerinde çalışan iki gencin öyküsünü anlatan “Araf” filminde Neslihan Atagül performansıyla izleyenlerin beğenisini kazandı. Neslihan Atagül, 2013 yılında ise “Fatih Harbiye" dizinde rol almıştır. Şu an ise "Kara Sevda" adlı dizide oynamaktadır.

Annesi Beyaz Rus(bate), babası Çerkes kökenlidir.25 Kasım 2015 tarihinde, 3 yıla yakındır beraber olduğu Kadir Doğulu ile nişanlanmıştır.

Kariyeri

Sinema

Yıl Başlık Rolü

2011 Araf Zehra

2006 İlk Aşk Genç Bahar

2015 Senden Bana Kalan Elif

Televizyon

Haberin Devamı

Yıl Başlık Rolü

2006 - 2010 Yaprak Dökümü Deniz

2011 Canım Babam Pınar

2011 Kalbim Seni Seçti Melis

2011 - 2012 Hayat Devam Ediyor Şirin Bakırcı

2013 - 2014 Fatih Harbiye Neriman

2015 Kara Sevda Nihan Sezin (Kozcuoğlu)

Ödülleri

Önemli Ödülleri

Yıl Ödül Kategori Dizi - Film

2007 14.Altın Koza Film Festivali Umut Veren Genç Kadın Oyuncu İlk Aşk

2012 Moskova 2morrow Film Festivali Şimdinin ve Geleceğin En İyi Oyuncusu Araf

19.Altın Koza Film Festivali Türkan Şoray Umut Veren Genç Kadın Oyuncu Araf

25.Tokyo Uluslararası Film Festivali En İyi Kadın Oyuncu Araf

Pune Uluslararası Film Festivali En İyi Performans Araf

45.Sinema Yazarları Derneği Ödülleri Cahide Sonku En İyi Kadın Oyuncu Araf

2013 16.Uçan Süpürge Uluslararası Kadın Filmleri Festivali En Genç Cadı Araf

KADİR DOĞULU KİMDİR?

Kadir Doğulu (d. 19 Nisan 1982; Mersin, Türkiye), oyuncu. Müzisyen ve modacı olan Kemal Doğulu'nun kardeşidir.
İlk olarak 2010'da Kanal D'de başlayan ve ardından Star TV'de yayınlanan Küçük Sırlar dizisinin başrollerinden birini oynadı. 2011'de sona eren dizi ile oyunculuğa tam anlamıyla adım atmış oldu. Bundan önce Hande Yener'in Romeo şarkısının klibinde rol almıştır. Ardından sonraki televizyon sezonunda Show TV'de yayınlanan Gani Müjde'nin yazmış olduğu Pis Yedili adlı dizide yine başrol oynadı. Ancak diziden ayrıldı ve FOX'ta başlayan ve ardından Show TV'de yayınlanan Fatih-Harbiye adlı dizide Macit rolünü canlandırdı. 2015 yılının Şubat ayında ATV'de başlayan Sevdam Alabora dizisinde Gökhan rolünü canlandırdı. Kasım 2015'te Star TV'de yayınlanmaya başlayan Muhteşem Yüzyıl: Kösem adlı dizide Mehmet Giray Han'ı canlandırmaktadır.
Filmografi
Televizyon
Yıl Başlık Rolü Notlar
2010 Küçük Sırlar Ali Erarslan Başrol
2011-2013
Pis Yedili Güney Samyeli (Bayrampaşalı) Başrol
2013-2014
Fatih-Harbiye Macit Arcaoğlu Başrol
2015
Sevdam Alabora Gökhan Başrol
2015-2016 Muhteşem Yüzyıl: Kösem III. Mehmed Giray
Sinema
Yıl Başlık Rolü Notlar
2013 Bir Hikayem Var Mert Başrol

Haberin Devamı