Gazete Vatan Logo
Magazin Mutlu Ol Yeter 6.bölüm fragmanı-izle Komedi kaldığı yerden devam ediyor!

Mutlu Ol Yeter 6.bölüm fragmanı-izle Komedi kaldığı yerden devam ediyor!

Yayınlandığı günden beri seyirci tarafından beğeniyle izlenen Komedi dizisi Mutlu Ol Yeter 6.bölüm ile izleyicisiyle buluşuyor. Mutlu Ol Yeter yeni bölümünde neler yaşanacak! Seyirciyi neler bekliyor! Mutlu Ol Yeter 6.bölüm fragmanı yayınlandı. İşte ayrıntılar..

ATV'nin yeni olmasına rağmen çok sevilen dizisi Mutlu Ol Yeter 6.bölümüyle ekranlara geliyor. Mutlu Ol Yeter yeni bölümünde Can ve Babürü neler yapacak heyecanla bekliyor! Mutlu Ol Yeter 6.bölüm fragmanı yayınlandı. İşte ayrıntılar..

Mutlu Ol Yeter son bölüm özeti

Şerife perdeleri yıkar. Asması için Can'dan yardım isterler. Fakat Can o sırada Babür'le evde oyun oynadığı için yardım çağrısına yanıt veremez. İhale Zeynep'e kalır. Zeynep, perdeleri asarken bir kaza olur ve düşer. Kendine geldiğinde hafızasının yerinde yeller esmektedir. Haber mahalleye hızla yayılır. Herkes elinden geleni yapar, Zeynep'in durumuna çare aranır ama ne yapılırsa yapılsın bir gelişme sağlanamaz. Bunun üzerine Can ve Güneş aralarında bir centilmenlik anlaşması yaparlar. Zeynep iyileşene kadar savaşmayacaklardır. İkisi de Zeynep'in iyiliği için mücadele ederler. Babür'se Zeynep'in hafızasını kaybetmesinin Can'ın işine yarayacağını düşünmektedir. Hemen bir plan yapar ve planını uygulamaya koyar. Hazır Zeynep her şeyi özellikle de Can'ın işe yaramaz, tembel ve sorumsuz hallerini unutmuşken, birlikte yepyeni bir Can yaratıp Zeynep'i ona âşık etmeye çalışacaklardır.

Haberin Devamı

Mutlu Ol Yeter 6.bölüm fragmanı izle

Ali Atay
Can
Köfteci Ziya'nın oğlu. Büyük hedefleri, zenginlik, kariyer, başarı hayalleri yok. Bugünün işini yarına bırakma konusunda bir duayen. Çocukluğundan beri, birlikte büyüdüğü Zeynep'e deli gibi âşık. Aşkını Zeynep'e söyleyecek cesareti yok.
Aslı Enver
Zeynep
Bir evin bir kızı. Çalışkan, başarılı. Hayatı yaşamayı, eğlenmeyi seviyor. Bir saniyesi boş geçsin istemez. Kariyeri önemli, amacı sırf para kazanmak değil. Can'ı yakın bir dost olarak görüyor. Gönül işlerinde kafası karışık. Mutlu olacağı kişiyi bulamayacağını düşünüyor.
Ertan Saban
Babür
Gizemli bir memleketten gelmiş. Hayattaki tek amacı intikam almak. Babasının katilinin oğlunu, yani Can'ı hayatının en mutlu gününde öldürmek zorunda. Dolayısıyla bu hayattaki öncelikli amacı da Can'ın mutlu olmasını sağlamak.

Haberin Devamı