Gazete Vatan Logo
Magazin Modern korku filmi

Modern korku filmi

Hailey Baldwin, Emily Ratajkowski, Alessandro Ambrosio ile Bella Hadid gibi ünlü modellerin tanıtımını yaptığı lüks festival ‘Fyre’ felaketle sonuçlandı. “Modern korku filmi” yaşadıklarını söyleyen katılımcılar festivalden ayrıldı.

Modern korku filmi

Bahamalar’da gerçekleştirilen Fyre Festivali beklenilmedik bir şekilde son buldu. Katılımcılar apar topar Exuma havaalanının yolunu tutarak festivalden ayrıldı. Peki ama bu nasıl oldu? Fyre Festivali, son dönemin en popüler modelleriyle ‘lüks’ ve ‘eğlence’ vaat eden bir reklam kampanyası yürüttü. Modeller, havuz, deniz ve plajın keyfini çıkardıkları fotoğrafları sosyal medya hesaplarından da paylaşınca bilet satışları arttı.

Biletlere 4 bin ile 20 bin dolar arasında ücret ödeyen festival severler alana vardıklarında karşılaştıkları görüntüyle şoka girdi. Festival alanında içinde tasması olmayan vahşi köpekler, çöp yığınları ve rüzgarda uçacak plastik çadırlarla karşılaşan insanlar geçirdikleri saatleri “Modern korku filmi” olarak adlandırdı. ABD’li grup Blink-182 da çıkan haberlerin hemen ardından performanslarını iptal ettiğini duyurdu. Festival organizatörlerinin açıklaması ise “Beklenmedik durumlar gerçekleşti” oldu.